Miért hisznek az emberek a Jobbiknak?
Lassan az egész ország egy nagy elmegyógyintézetté válik.
Bár nem tudom. Lehet, hogy már bőven az. Így belső szemlélőként nem látom magunkat úgy, mintha valaki kívülről nézné a dolgokat.
"Miből tudja a sok jobbikot (és más pártokat is) ellenző ember, hogy mit fognak valójában tenni, ha hatalomra kerülnek?"
Nem is tudom, mondjuk látjuk már most is, hogy miket nyilatkoznak és tesznek?
Azért fog a jobbik koppanni, mert ők sem tudnak csodát tenni. Ugyan azt várják tőle sokan, mint anno a rendszerváltástól, vagy 2010ben a fidesztől. Hogy majd egy nap alatt csoda történik és bármiféle kellemetlenség vagy erőfeszítés nélkül kolbásszá változik a kerítés. De nem fog. És amikor az egyszeri ember hiába várja, nem történik semmi, akkor ugyan úgy ellene fog fordulni, mint eddig mindig történt.
El kellene már felejteni ezt a hülyeséget, hogy majd az állam mindent a seggünk alá tesz, nem fog. Mindenkinek magáért kell tennie. Persze ez nem egyszerű, könnyebb hőbörögni, meg tüntetni járni.
Mert tán' a többi leíródott az elmúlt 25 évben?
Ez persze nem azt jelenti, hogy majd ezek fogják elhozni a kánaánt, sőt talán nekik is kicsit maguk felé hajlana a keze.
Csak azt nem értem miért nem nehezményezed azt is, hogy az elmúlt garnitúráknak is sokan hittek, aztán hol tartunk. :D
"Az emberek nem értenek a politikához, társadalomtudományhoz és a közgazdaságtanhoz"
Akkor kik értenek, ha már az emberek sem? Szavazzuk kormányra a zebrákat?
"Az emberek nem értenek a politikához, társadalomtudományhoz és a közgazdaságtanhoz"
Akkor kik értenek, ha már az emberek sem? Szavazzuk kormányra a zebrákat?"
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. -W.Churchill"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!