Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisznek az emberek a...

Miért hisznek az emberek a Jobbiknak?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék,én egyik pártnak sem vagyok a híve, mivel mindegyik hazudik és populista dumát löket, a Jobbikot sem tartom különbnek. Szépen hangzik a sok sallang, amit hangoztatnak, hogy mit tennének hatalomra jutás esetén, de szerintem csak azt mondják, amit az átlagember hallani szeretne, és az sajnos van olyan buta, hogy hisz is nekik, szerintem nyilvánvaló, hogy ők is csak megszedni szeretnék magukat. A magyaros máz, amit maguk köré építenek, meg plusz "szavazóbázis-növelő", a sok, életében sikertelen, elégedetlen ember, aki a "mélymagyarságban" próbál érvényesülni, és akinek szüksége van egy ellenségképre ( a legtöbb jobbikos, akit ismerek, ilyen), persze, hogy rájuk fog szavazni. Sajnos látom esélyét a hatalomra kerülésüknek, de szerintem akkor ennek az országnak végképp reszeltek.

2015. ápr. 14. 19:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
65%

Lassan az egész ország egy nagy elmegyógyintézetté válik.

Bár nem tudom. Lehet, hogy már bőven az. Így belső szemlélőként nem látom magunkat úgy, mintha valaki kívülről nézné a dolgokat.

2015. ápr. 14. 20:03
 12/35 anonim ***** válasza:
65%
én azon szoktam csodálkozni, hogy mindenki mekkora jós. Miből tudja a sok jobbikot (és más pártokat is) ellenző ember, hogy mit fognak valójában tenni, ha hatalomra kerülnek? nyilván legtöbb mebernek valami iylen válasza van erre: mert csak (vagy valami ehhez hasonló marhaság) 20 éves létemre mivel nincs sok belelátásom ezekbe nekem ez szimplán szerencsejátéknak tűnik az egész (vagy megtartják az igéretüket, vagy nem) eddig amire normálisan emlékszem az: Mszp: elbszta a dolgokat, mostani fidesz: szintén bassaz el a dolgokat. A Jobbiknak meg a többi pártnak még bizonyítania kell ahhoz, hogy ténylegesen ellehessen dönteni ki is a legnagyobb kupac a trágyadombon...
2015. ápr. 14. 20:04
 13/35 anonim ***** válasza:
48%

"Miből tudja a sok jobbikot (és más pártokat is) ellenző ember, hogy mit fognak valójában tenni, ha hatalomra kerülnek?"

Nem is tudom, mondjuk látjuk már most is, hogy miket nyilatkoznak és tesznek?

2015. ápr. 14. 20:07
 14/35 anonim ***** válasza:
96%
Lehet hogy nem fog semmit sem megcsinálni azokból amit ígér, de hát az óóó nagy dicsőséges demokrácia így működik. Amúgy csak ha egy- két dolgot megcsinál, annak örülnék.
2015. ápr. 14. 20:13
 15/35 anonim ***** válasza:
69%

Azért fog a jobbik koppanni, mert ők sem tudnak csodát tenni. Ugyan azt várják tőle sokan, mint anno a rendszerváltástól, vagy 2010ben a fidesztől. Hogy majd egy nap alatt csoda történik és bármiféle kellemetlenség vagy erőfeszítés nélkül kolbásszá változik a kerítés. De nem fog. És amikor az egyszeri ember hiába várja, nem történik semmi, akkor ugyan úgy ellene fog fordulni, mint eddig mindig történt.

El kellene már felejteni ezt a hülyeséget, hogy majd az állam mindent a seggünk alá tesz, nem fog. Mindenkinek magáért kell tennie. Persze ez nem egyszerű, könnyebb hőbörögni, meg tüntetni járni.

2015. ápr. 14. 20:14
 16/35 anonim ***** válasza:
57%

Mert tán' a többi leíródott az elmúlt 25 évben?

Ez persze nem azt jelenti, hogy majd ezek fogják elhozni a kánaánt, sőt talán nekik is kicsit maguk felé hajlana a keze.

Csak azt nem értem miért nem nehezményezed azt is, hogy az elmúlt garnitúráknak is sokan hittek, aztán hol tartunk. :D

2015. ápr. 14. 20:21
 17/35 anonim ***** válasza:
5%
Mert ők igazat mondanak.
2015. ápr. 14. 20:33
 18/35 anonim ***** válasza:
66%

"Az emberek nem értenek a politikához, társadalomtudományhoz és a közgazdaságtanhoz"

Akkor kik értenek, ha már az emberek sem? Szavazzuk kormányra a zebrákat?

2015. ápr. 14. 20:36
 19/35 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem csak egy őszinte magyar embert hallottál.
2015. ápr. 14. 20:41
 20/35 anonim ***** válasza:
55%

"Az emberek nem értenek a politikához, társadalomtudományhoz és a közgazdaságtanhoz"

Akkor kik értenek, ha már az emberek sem? Szavazzuk kormányra a zebrákat?"

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. -W.Churchill"

2015. ápr. 14. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!