Van olyan aki igazán szereti Magyarországot és büszke arra, hogy Magyar?
Én Igen!!!-és sajnálom, hogy Te nem...
A magyar a világ egyik legnehezebb nyelve amely egyes tudósok szerint a legrégebbi nyelv a világon!
Büszke vagyok arra, hogy olyan sportolóik vannak amilyet a világ még nem 'hordott a hátán' és valszeg' nem is fog pl.: Egerszegi Krisztina a világ valaha élt legjobb úszónője( aki lehet, hogy ideje korán hagyta abba az élsporto),
vagy Görbicz anita a világ legjobb játékosa aki ezt a sportot olyan szintem műveli ahogy senki sem tudja...
http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&vid..
http://www.youtube.com/watch#v=RrVKsmFbqbc&feature=related
Érdemes a videókat megnézni. Ilyet csak Ő tud a világon.
És még biztosan van sok más egyéb olyan dolog amire lehet egy magyar büszke, de nem is kell ezekkel példálózni mert aki magyarnak született annak alapból arra kéne büszke lenni ami( és ezt a többi nemzetre is vonatkozik legyen akármilyen szegény vagy gazdag állam)
Én nagyon büszke vagyok rá.
Azért arra is gondolni kellene, hogy a magyar katonák mit tettek az országért és mennyien meg is haltak érte. Ha ők nincsenek akkor lehet, hogy most nem is lenne Magyarország. Így is kicsi, de lehet, hogy akkor most mondjuk horvátok lennénk vagy valami más.
Igen,nagyon büszke vagyok rá.Nem az országot kéne hibáztatni,hanem az embereket."Mit tett Magyarország..."miért mit kéne hogy tegyen beszélő fákat akarsz,meg csoki folyókat?Nekünk kéne már végre valamit tenni,mert magától nem fognak eltörlődeni a határok.
Szerintem minden igaz Magyar büszke lehet az országunkra,mivel a világ melyik részén vannak olyan csodás hegyek mint a mi Erdélyünkben?Egyszerűen csodás országba születtünk,csak rosz körülmények közt.Én már csak változást remélek:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!