A Jobbiktól miért félnek?

"Általában, ha valaki élesen bírálja a Jobbikos, az a fent említett valamelyik csoporthoz tartozik."
Vagy csak szimplán gondolkodni is tudnak és nem vakítja el őket a cigány és Eu gyűlölet. Elolvastam a programjukat, de kb. figyisz színvonal. Nem sok konkrétum, csak jól hangzó kampány szövegelés.

"Vagy csak szimplán gondolkodni is tudnak és nem vakítja el őket a cigány és Eu gyűlölet"
Vagy, olyan helyen lakik, ahol nem érinti az előbbi probléma, emiatt szerinte nincs is cigányprobléma.

Mert a liberósok ezt sulykolják az emberekbe,és mert nyíltan beszélnek bizonyos problémákról (lsd.:cigánybűnözés)
Előre is köszi a lepontozást :)

13.29
az hogy bárgyú politikai üzenetté egyszerűsítünk összetett társadalmi problémákat egy-egy csoportot kikiáltva bűnbaknak az nem a probléma kimondása, hanem csak egyszerű politikai játszma, abból viszont a legokádékabb fajta.

Miskolcon lakok, Kilián!, húzza a fäszára vonagabikát az összes jobbikos.
Szoktam látni a jobbikos "képviselőnket", munkanélküli fosdarabka, aki remeg az "állásáért". Puffogtatni én is tudok frázisokat, és bár én is utálom a cigányokat, és van hogy 1-2 példányt belelőnék a Szinvába, de legtöbbjük normális, és nem akar kirabolni, de ezen rugózik a média. Hol perecest, hol az avas, utána a számozott utcák. Nem mondom hogy nincs baj, de közel sem akkora mint ahogy hergelik a jónépet a tévében/neten.
A románbarát Kriza is mehet, a volt MSZP-s is felhúzhatja magát az első oszlopra, mikor az auchannal megállapodtak a bérszínvonalban, hogy többet nem lehet fizetni a Miskolciaknak.

13.34
légyszi emeld ki abból amit írtam mivel védtem a cigányokat. köszi

MIkor kiáltottak ki bárkit is bűnbaknak? A cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy minden roma bűnöző, hanem az egy "cigányokra jellemző bűnelkövetési forma". Nem tudom mit nem lehet megérteni ezen

13:36
Nem neked szólt, csak ugy über alles.
Játszadoznak itt, meg meg a sárdobálás aztán mindenki egymásra mutogat.
Vicces, De US. Steel miért Kassán van? Miért nem Miskolcon? itt volt a gyár, hely, munkaerő nem Kassára mentek... miért mert az akkori vezetés Bátorkodott belafosni a dologba.
Mostanában az BMW érdeklődött Miskolc után, de letettek róla, mert annyira inkompetens a város vezetése.
Mindezt, honnan tudom? Boschban dolgozom, és csicseregnek a madarak.
Erről miért nem dumál a Jobbik? a fityisz? Vagy az MSZP... csak a cigányozás, meg a létminimum, meg a stb.
Ezen a forognak, aztán senkit nem érdekel semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!