Ha lehetséges lenne, akarnád-e hogy minden cigány eltűnjön Magyarországról, ha ennek az lenne az ára, hogy a csekély számú, de becsületes cigányok is eltűnnének?
Kérdező!Te egy nem normális,lázító agyalágyult barom vagy.Finoman és nőiesen kifejezve.
Már csak arra lennék kíváncsi,hogy ezt a kérdést a romáknak is fel mernéd-e tenni?Nem buli a buli nélkülük,és legyél lojális.:))))))))
10:48:
Hát igen,te is egy tipikus példája vagy a ,,Mindenki magából indul ki" elvnek:D
Amúgy amit kérdeztél, hülyeség,mert melyik cigány akarná,hogy eltűnjenek a cigányok. Amúgy inkább te kérdezd meg őket,hogy akarják-e, hogy eltűnjenek a magyarok. Aztán írogass még ilyen ,,értékes" hozzászólásokat:)
Hát inkább a hülyéket irtanák mint a cigányokat!Ez most jól esik ugye:))))
A kérdésed meg remek volt!Ettől haladtunk is előre egy lépést.Nagy az Isten állatkertje öregem.:))))))Igen,terhes vagy!Ezt a szintet hoztad...
a cigányok után mehetnek a védők is!
ők se fognak hiányozni...
"Na látom valaki jól lepontozott,mert nem vagyok rasszista.De a dolog kölcsönös,én is lepontozom a rasszistákat.:)"
ekkora gyíkot....
most jól megmondtad te liberális demokrata... tessék adok
kockacukrot :-)
"Attól én még irtózom mindtől, egytől egyig."
Persze.Tőle is személy szerint.Pedig nem is ismered.Idióta.Na inkább megyek a többi topikba értelmes kérdésekre válaszolni,és visszaszerezni a százalékomat.Ez az oldal különben sem ilyen idiótaságokra van,hanem arra,hogy ha valakinek valamilyen segítsége van szüksége,akkor megkaphassa.Pontozni sem vélemény alapján kéne,de mivel engem lepontoztak a rasszisták a véleményem miatt,akkor én miért ne pontozzak vélemény alapján?Pedig nem így kéne.Remélem egyszer valami miatt nagyon megalázó helyzetbe kerülsz,amiről NEM TEHETSZ.Gondolj már bele,hogy a normális cigányoknak milyen érzés,hogy ilyen idióták kirekesztik őket,mert sötétebb a bőrük.Végeztem.Üdv.
ui:Ami a liberális demokratát illeti,közlöm,hogy utálom az SZDSZ-t és az MSZP-t sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!