Ha lehetséges lenne, akarnád-e hogy minden cigány eltűnjön Magyarországról, ha ennek az lenne az ára, hogy a csekély számú, de becsületes cigányok is eltűnnének?
"NEM.Én inkább azokat irtanám ki,akik igennel válaszoltak"
na most sikerűlt magadat is allulmúlni
hogy csinálod?:$
""NEM.Én inkább azokat irtanám ki,akik igennel válaszoltak"
Ez természetesen indulat volt a részemről.De nem gondolom,hogy egyesek,hogy gondolják,hogy ártatlanok bűnhődése elfogadható.Tehát javítva:Inkább azokat küldeném el Magyarországról,akik igennel válaszoltak.
"na most sikerűlt magadat is allulmúlni
hogy csinálod?:$"
Te ismersz engem,vagy mi?
"Te ismersz engem,vagy mi?"
hát hála Istennek nem... amiket írtál...
de nem baj majd ha jó kisfiú leszel téged is a romák után küldünk :-)
de ahogy az orvos is javasolta szedjed tovább a nyugtatókat hogy ne legyenek legközelebb ilyen düh kitörésed
14.17.
Ahelyett hogy bunkó szövegeken gondolkoznál, te kis pökhendi gyökér, egyszer már érdemben is hozzászólhatnál egy kérdéshez.
Ezek a nagyon menő leosztásaid annyira gyengék, hogy már nem tudok szó nélkül elmenni mellettük... Qrvára nem vagy vicces.
Csak gondoltam szólok.
Kérdező.
Elfognak 5 agresszív szemétládát, akik mondjuk kiraboltak egy vegyesboltot. És - csak a példa kedvéért, és ne sértődj meg kérdlek - mondjuk édesanyádat állítják oda melléjük. Aztán megkérdik az emberektől, hogy "tűnjenek-e el" ők hatan. Hisz több köztük a rossz, mint a jó.
Hogy esne, ha az emberek megszavaznák?
Elfogadnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!