Ha lehetséges lenne, akarnád-e hogy minden cigány eltűnjön Magyarországról, ha ennek az lenne az ára, hogy a csekély számú, de becsületes cigányok is eltűnnének?
"Ahelyett hogy bunkó szövegeken gondolkoznál, te kis pökhendi gyökér..."
neked milyen igazad van :D
"!!!!bunkó szövegeken!!!!" ezt kiemelném -->
--> "te kis pökhendi gyökér"
hmmm :/
teljesen igazad van xD
Értem, ez csak egy példa volt, nem személyeskedni akartam.
Csak rá akartam világítani, hogy megeshet, egy döntés kevesebbeknek lesz rossz, mint amennyinek jó, de ezt a kisebbséget is tiszteletben kell tartani, mert különböző esetekben bárki lehet kisebbségben.
Olyan ez, mint a halálbüntetés. Előfordulhat, hogy egy ártatlan ember is meghal, mert kivégzik, és ezért nem derül ki róla, hogy ártatlan volt. Ezért tiltakozik a fél világ a halálbüntetés ellen. Azért az egy-két emberért, akit így tévedésből gyilkolnának meg.
Nem mindig a többek érdeke számít.
Lehet hogy főként rossz tapasztalataid vannak a romákról, és lehet hogy a legtöbbeknek ezek vannak, történetesen többnyire nekem is. De tiszteletben kell tartani a keveseket. Inkább változtassuk meg a többséget, mint tüntessük el azokat is, akik nem érdemelnék meg. Nem?
Értem amit mondasz,és nem vettem személyeskedésnek:)
De sajna annyira összetartozó egy kisebbség,és annyira nem látszik,hogy a becsületes romák,és vezetőik tennének valamit a haszontalan többség megregulázása érdekében,hogy ha csak úgy szabadulhatnánk meg a cigánybűnözőtől,hogy a becsületes cigók is velük mennek, akkor én ezt választanám.
És ahogy látom,a kommentelők többsége is.
Na,hát tök érdekes olvasni a sok kommentet...Megmondom őszintén,azt hittem, több lesz a fajvédő,de alig volt az ,,elvakult fajvédő" stílusú hozzászóló.Az külön érdekes,hogy viszonylag sok olyan komment jött,ahol az író azt mondta,hogy ő nem kifejezett fajgyűlölő,de ha lenne ilyen lehetőség,bele menne.
Ez is csak azt bizonyítja,hogy el kéne gondolkodni,hogy érdemes-e hagyni, hogy továbbra is úgy védjék ezt a kisebbséget,mint a hímes tojást...ráadásul a magyarok kárára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!