Szerintetek is az államnak kéne tennie, hogy ne legyenek ilyen "balkáni" körülmények Budapest belvárosában?
Ahogy az egyik hozzászóló is említette a videóban, szerintem is ez az állam felelőssége.
Nem csak nálunk ilyen a helyzet, tudnék mondani kapásból tíz helyet Európában ahol híres/hírhedt negyedek lepukkant város részek találhatóak. Németországban is vannak nem semmi helyek, mégsem annak eltakarítása az elsődleges hanem más.
Engem nem zavarnak a szétlőtt, penészes, omladozó ház tömbök, hisz volt háború, éhínség, ezeket miért kéne eltüntetni?
Kábítószer mindig is volt már az ókori Egyiptomban is a kiváltságosoknak, és ez így is marad, a gazdagoknak marad a maréknyi kokain hétvégente, az átlag embernek meg van választék a távol keleti szintetikus tabletták porok között, hisz irgalmatlan nagy pénzek vannak benne az alvilágnak.
Bocs ha nem erre voltál kíváncsi, csak a videó is részben gettóról szólt.
Az állam megpróbálja megoldani nagy nehezen azt,ami anno el lett cseszve.
sok idő öcsém,sok idő...
Balkani? Nem tudom, h egyesek szamara a "Balkan" miert a negativum szinonimaja. Nem provokaciokent irom, de elemenyem szerint Bp. sajnos nagyon koszos, koszosabb, mint nehany balkani varos...ennyit errol.
Egyekent a kerdesre valaszolva, amennyire divat (tudomasom szerint) a kozmunka Magyarorszagon, sztem ha jol lenne megszervezve a dolog, akkor tisztabb lehetne az utcakep Budpesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!