A jobbikosok miért nem képesek elfogadni mások véleményét?
Arra gondolok hogyha valaki mást ír itt fórumon mint ami az ő rögeszméjük az vagy zsidó vagy zsidóbérenc vagy cigány vagy komcsi vagy hazaáruló.
Miért gondolják azt hogy csak az az 1 álláspont van amit ők képviselnek?
már megint anyázn@k az anti Magyarok
de gáááz :D
és még ki is emeli a kérdést... -.-'
mondjuk tőled nem is vártam mást kérdező
a Jobbik a legtisztább párt
és aki Magyar rájuk szavaz! nem a kizsákmányolókra...
Ki anyáz?
Tudod az nem ezen az oldalon szokás.
Én magyar vagyok de nem rájuk szavazok. (nyilvánvalóan akkora MAGYAR nem vagyok mint te, sajnálom)
Ja! Egy korábbi kommentre, csak azt tudom írni én is: nem laksz B.A.Z-ban! Költözz ide és meg tudod.
Amúgy meg jön majd a választás és győzzön a jobbik! Ennyi. L.
"Ki anyáz?
Tudod az nem ezen az oldalon szokás.
Én magyar vagyok de nem rájuk szavazok. (nyilvánvalóan akkora MAGYAR nem vagyok mint te, sajnálom)"
hogy ki anyáz? az összes anti jobbikos -.-' nyomják nyomják az okosabbnál okosabb elméleteiket
"nyilvánvalóan akkora MAGYAR nem vagyok mint te, sajnálom"
én erre meg kifejezetten nem lennék büszke :-)
de te tudod... kedves anti Jobbikos... :$
Nem igaz, hogy nem tudjuk elfogadni mások véleményét.
egy jobbikos
(:D igazából most ezzel pont nem fogadtam el a véleményed :D)
" Nem igaz, hogy nem tudjuk elfogadni mások véleményét.
egy jobbikos
(:D igazából most ezzel pont nem fogadtam el a véleményed :D)"
hehe xD
kérdezőnek most visszanyalt a fagyi xD
Radikális változás kell, a nép nevében! Ne igyunk előre a medve bőrére, küzdjünk együtt a győzelemért, hogy 2010. április 11-e piros betűs ünnepként íródjon be a nemzet történelmébe.
http://www.youtube.com/watch?v=A7r81LYPMIw&feature=player_em..
előre a győzelemért!
A két nagy párt olyan, mint a cigányok. Egymást ölik folyamatosan, de most megjelent a közös ellenség, összefognak a megölésére. Mit hallasz a rádióban, tv-ben? NAGYKOALÍCIÓ!!!!!!!! Szerinted hogy hangzik, őszintén? FIDESZ-MSZP NAGYKOALÍCIÓ
És a két oldal szavazói mit szólnak hozzá, megkérdezték őket?
"A két nagy párt olyan, mint a cigányok. Egymást ölik folyamatosan, de most megjelent a közös ellenség, összefognak a megölésére. Mit hallasz a rádióban, tv-ben? NAGYKOALÍCIÓ!!!!!! Szerinted hogy hangzik, őszintén? FIDESZ-MSZP NAGYKOALÍCIÓ
És a két oldal szavazói mit szólnak hozzá, megkérdezték őket?"
ráadásul kéz a kézbe már a holokauszt törvényt is megszavazták
ügyes-ügyes
nem volt elég a titok törvény szigorítása?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!