Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosok miért nem képesek...

A jobbikosok miért nem képesek elfogadni mások véleményét?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogyha valaki mást ír itt fórumon mint ami az ő rögeszméjük az vagy zsidó vagy zsidóbérenc vagy cigány vagy komcsi vagy hazaáruló.

Miért gondolják azt hogy csak az az 1 álláspont van amit ők képviselnek?

2010. febr. 19. 15:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
28%

már megint anyázn@k az anti Magyarok

de gáááz :D

és még ki is emeli a kérdést... -.-'

mondjuk tőled nem is vártam mást kérdező

a Jobbik a legtisztább párt

és aki Magyar rájuk szavaz! nem a kizsákmányolókra...

2010. febr. 22. 16:12
 32/44 A kérdező kommentje:

Ki anyáz?

Tudod az nem ezen az oldalon szokás.

Én magyar vagyok de nem rájuk szavazok. (nyilvánvalóan akkora MAGYAR nem vagyok mint te, sajnálom)

2010. febr. 22. 18:51
 33/44 anonim ***** válasza:

Ja! Egy korábbi kommentre, csak azt tudom írni én is: nem laksz B.A.Z-ban! Költözz ide és meg tudod.

Amúgy meg jön majd a választás és győzzön a jobbik! Ennyi. L.

2010. febr. 22. 19:53
 34/44 anonim ***** válasza:

"Ki anyáz?

Tudod az nem ezen az oldalon szokás.

Én magyar vagyok de nem rájuk szavazok. (nyilvánvalóan akkora MAGYAR nem vagyok mint te, sajnálom)"

hogy ki anyáz? az összes anti jobbikos -.-' nyomják nyomják az okosabbnál okosabb elméleteiket

"nyilvánvalóan akkora MAGYAR nem vagyok mint te, sajnálom"

én erre meg kifejezetten nem lennék büszke :-)

de te tudod... kedves anti Jobbikos... :$

2010. febr. 22. 20:11
 35/44 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy nem tudjuk elfogadni mások véleményét.

egy jobbikos

(:D igazából most ezzel pont nem fogadtam el a véleményed :D)

2010. febr. 22. 21:29
 36/44 anonim ***** válasza:

" Nem igaz, hogy nem tudjuk elfogadni mások véleményét.

egy jobbikos

(:D igazából most ezzel pont nem fogadtam el a véleményed :D)"

hehe xD

kérdezőnek most visszanyalt a fagyi xD

2010. febr. 22. 21:40
 37/44 anonim ***** válasza:

Radikális változás kell, a nép nevében! Ne igyunk előre a medve bőrére, küzdjünk együtt a győzelemért, hogy 2010. április 11-e piros betűs ünnepként íródjon be a nemzet történelmébe.

http://www.youtube.com/watch?v=A7r81LYPMIw&feature=player_em..

előre a győzelemért!

2010. febr. 22. 21:52
 38/44 anonim ***** válasza:
Szerintem a Jobbik gondolatait, és így a "jobbikosok" véleményét nem fogadják el mások. Talán attól félnek a most még hatalomközelben lévők, hogy feltűnt egy új és más vonal, akik estleg kényes kérdéseket tehetnek fel, sőt talán még ennél is tovább mennek. Valóban kissé radikálisak az elgondolások, de inkább, mint tovább nyomorogni. Az agymosást pedig éppen nem a Jobbik műveli. Remélem, nagy meglepetést okoznak majd tavasszal. És ezt jó értelemben gondolom. Hogy nem hallani pl. fideszesektől, vagy mszpsektől, vagy mdfesektől, vagy szadeszesektől azt, hogy nem lehet több embernél kikapcsolni a gázt, a villanyt. Nagyon sokan közülük két lehetőség előtt álltak a kikapcsoláskor: élelem vagy energia. És a kikapcsoltak nagy része nem cigó. Dolgozik minibálbérért, másik három mellékállásban, mi megy rá, a párt? Nem, hanem a család.
2010. febr. 22. 22:29
 39/44 anonim ***** válasza:

A két nagy párt olyan, mint a cigányok. Egymást ölik folyamatosan, de most megjelent a közös ellenség, összefognak a megölésére. Mit hallasz a rádióban, tv-ben? NAGYKOALÍCIÓ!!!!!!!! Szerinted hogy hangzik, őszintén? FIDESZ-MSZP NAGYKOALÍCIÓ

És a két oldal szavazói mit szólnak hozzá, megkérdezték őket?

2010. febr. 22. 22:36
 40/44 anonim ***** válasza:

"A két nagy párt olyan, mint a cigányok. Egymást ölik folyamatosan, de most megjelent a közös ellenség, összefognak a megölésére. Mit hallasz a rádióban, tv-ben? NAGYKOALÍCIÓ!!!!!! Szerinted hogy hangzik, őszintén? FIDESZ-MSZP NAGYKOALÍCIÓ

És a két oldal szavazói mit szólnak hozzá, megkérdezték őket?"

ráadásul kéz a kézbe már a holokauszt törvényt is megszavazták

ügyes-ügyes

nem volt elég a titok törvény szigorítása?!

2010. febr. 22. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!