Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnék bocsánatot kérni a...

Szeretnék bocsánatot kérni a károsultaktól, hogy a Fideszre szavaztam! Ezen kívül mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nagyon elfogult voltam, a Fidesz kormányzásával szemben, mivel Gyurcsány kormánya alatt a családom anyagilag majdnem teljesen tönkrement. Hinni akartam benne, hogy tényleg pozitív irányba indult el az ország (a mi családunk számára így is volt). Az eddigi botrányoknál mindig úgy álltam hozzá, hogy valószínű hogy az ellenzék nem tudja elviselni a vereséget, ezért ócsárolják a kormányt. Nagyon sajnálom, hogy nem voltam eléggé körültekintő, megrészegített az, hogy az Orbán kormány óta kicsit jobban él a családunk. :(

Viszont amit mostanában látok, a paks bővítés ügyéről, a M4-es építéséről, a questor ügyről és arról amik mostanában kiderülnek a NAV-ról (még a kitiltási botránynál is azt hittem, hogy ez csak hatalmi játék, nincs igazság tartalma)

Igazából ez volt az a pont amikor felnyílt a szemem:

https://www.youtube.com/watch?v=3yFag_32zS4

A kihallgatáskor az érintettek bíróság előtt vallanak a milliárdos sikkasztásokról, ez már nem lehet szimplán hatalmi játszma, ha hamis a vallomása, annak súlyos következményei lesznek rá nézve..

A kérdésem az lenne, mit tudnék tenni? Menjek el tüntetni? Attól változni fog valami? Rosszul érzem magam, hogy szemet hunytam a tények felett eddig, csak mert nem akartam bennük hinni :(

#FIDESZ #mondjon
2015. ápr. 3. 14:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

"Nem vagy semmi! :D Ezért nem kell bocsánatot kérned! Akkor úgy tűnt számodra, hogy ők jók lesznek, de nem jött be. Nem nagy ügy."

Ennyivel azért nincs letudva a dolog. Ennek az országnak soha senki sem tudott még akkora kárt okozni, mint a Fidesz szavazók. Nem gondolnám, hogy ejnye-bejnyével kellene őket szabadon bocsátani.

2015. ápr. 3. 17:02
 12/17 A kérdező kommentje:

ebben mi lenne provokáció? kit provokálok?

rájöttem tévedtem, nem a Fideszre kellett volna szavaznom, és rosszul érzem magam most emiatt, hogy a saját környezetemnek sem hittem, amikor felhívták rá a figyelmem, hogy bajok vannak az országban.

hiába nem én sikkasztottam, nem én találtam ki a törvényeket, nem én követtem el a bűncselekményeket, ettől még rosszul érzem magam, mert támogattam őket egy szavazattal.. szerintem ebben nincs semmi provokáció

2015. ápr. 3. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Menj el tüntetni a Fidesz ellen és hívd fel mindenki figyelmét a kormány disznóságaira. Azzal tehetsz a legtöbbet, ha felnyitod az emberek szemét.
2015. ápr. 3. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Menj ki a konyhába!

Fogj egy tányért!

Jól nézd meg!

Most verd földhöz!

Most is jól nézd meg!

Most kérj tőle bocsánatot!

Ugyanolyan lett mint előtte volt?

2015. ápr. 3. 19:22
 15/17 A kérdező kommentje:

"Úgy van, rakja a kezét lángok közé a liberalizmusért. Hívjuk vissza gyurcsányt meg a homokos barátjait, mert ők legalább bevallották, hogy loptak ezerrel. Ez az, hatalomra kell raknunk a bűnözőket, mert ők bevallották! Hát nem csodálatos? El is van intézve, mindenki szavazzon a liberális mocskok gyülekezetére, romásítsuk el az országot!"

nem értem ezt a hozzászólást.. Gyurcsány idején tönkrement a családunk, majdnem utcára kerültünk, amikor orbán elkezdett kormányozni, a fidesz hozott egy pár oylan törvényt is, amitől legalább minimlis szinten meg tudtunk élni (feleségemnek végre sikerült elhelyezkednie egy óvodában, alacsony kamatozású államilag támogatott hitelt kaptam a vállalkozásomhoz, amivel sikerült elkerülnöm a csődöt) nem azt mondom, hogy gazdagok vagyunk, de legalább meg tudunk élni, nem úgy mint a Gyurcsány kormány idején.. én nem szeretném, hogy Gyurcsányék visszajöjjenek, de ettől függetlenül rájöttem hogy mennyi mocskos dolog történik ebben az országban, és nagyon sajnálom, hogy eddig csak azt vettem figyelembe, hogy nekem egy nagyon picit javult az életem. én bíztam benne, ahogyan számomra is javultak a dolgok picit, úgy szépen lassan másoknak is javulni fognak (a vállalkozásomban 4 embert foglalkoztatok, Gyurcsány kormány idején őket alig tudtam fizetni, és majdnem csődeljárás indult a vállalkozásom ellen, jelenleg az orbán kormány óta 20 ezer forinttal tudtam emelni a burttó fizetésüket, és a kedvezőbb adójóváírások miatt fejenként 50 ezer forint karácsonyi plusz pénzt tudok nekik adni) komolyan meg voltam róla győződve, hogy nem csak számomra, hanem szép lassan egyre több ember számára javulni fog az életszínvonal, és nem akartam tudomásul venni, amit a bukott ellenzék folyamatosan mond a Fideszről, mert csak sértődöttségnek tűnt..

2015. ápr. 3. 20:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Menj el szavazni, de ezúttal kerüld akkor el az Mszp, Dk, Fideszt. Gyengíteni kell ezeket...
2015. ápr. 4. 07:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy újabb adalék. Az MSZP kormány teljesen felszámolta a szocpol lakástámogatásokat, most újra élhetsz vele Te és a dolgozóid is: [link]
2015. ápr. 4. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!