Még az ilyenek után sem csukják le gyurcsányt?
https://www.youtube.com/channel/UCJbey3cvNhVWg6klYP6rgqw
most vallotta be egy régi navos hogy gyurcsány utasította régen arra hgoy sikkasszon pénzeket!!
eddig azért nem votl meghallgatás mert gyurcsány korában nem voltak eljárások ezek ellen!!
én ennek a töredékétől is börtönbe mennék nem úgy mint ezek a volt komunisták akik bármit megúszhatnak!!!
'ez nem elfogultság én csak lojális vagyok a nemzet építő rendszerhez'
Oreg, te vagy szellemi fogyatekos vagy, vagy rengeteget fizet neked a fidelitas, hogy ilyeneket kommentelj. Kar, mert meg ezt is nagyon sz*rul csinalod, nem eri meg a belefeccolt penzt. Huzzal valahova mashova trollkodni...
VÁLASZOLÓK! Ha a kérdező kíváncsi lenne, hogy X Bélát miért nem tartóztatják le, akkor ti azzal jönnétek, hogy Y. Károlyt sem tartóztatják le? Könyörgöm, a fidesz alapból hatalmon van, természetes hogy a hatalmon lévő kormány nem fogja letartóztatni saját magát. Idióták. A kérdező nem a fideszről kérdezett, tehát ne is hozzátok föl neki, még akkor sem, ha 1000x nagyobb bűnözők egyenként mint az egész mszp (bár ez nem igaz). Gyakorlatilag aki a fideszt hozta fel érvnek, az mind offolt, ugyanis a kérdező meg sem említette a fideszt, ha nem tudjátok a kérdésre a választ, akkor ne írjatok.
Tehát a kérdésre:
Kérdező, azért nem tartóztatják le, mert ha bevallaná, hogy embert ölt, akkor sem tartóztatnák le. Mert vezető beosztásban van, mert milliárdjai vannak, mert parancsolgathat. És mert nem akarják bebörtönözni. És ez a legnagyobb oka. Hogy az átlagembereken kívül senki sem akarja börtönben látni.
"Oreg, te vagy szellemi fogyatekos vagy, vagy rengeteget fizet neked a fidelitas, hogy ilyeneket kommentelj. Kar, mert meg ezt is nagyon sz*rul csinalod, nem eri meg a belefeccolt penzt. Huzzal valahova mashova trollkodni..."
Öreg, vagy vegyél magadnak egy magyar billentyűzetet, vagy egy olyan telefont, amivel normálisan lehet írni, vagy amennyiben külföldről írsz, akkor komp le az országunkról, hiszen úgyis kint maradsz örökre.
Amúgy meg a kérdező feltett egy kérdést, nem arra kíváncsi, hogy ki mennyit rabolt. De hogy jó legyen nektek:
A fidesz lopott a legtöbbet!!! A fidesz lopott a legtöbbet!!! A fidesz lopott a legtöbbet!!!
Tessék, most már láthatjátok, hogy elhisszük nektek. És most ha kérhetem csak olyan válaszoljon, aki a kérdező kérdésére válaszol, és nem a cserebogarakat, a szomszéd nénit, meg a fideszt szidja, hanem konkrét választ ad. A kérdező leszarja, hogy mennyit lopott a fidesz, hogy mi van ukrajnában, hogy az emberiség 90%-a rosszabbul él nálunk, és még sorolhatnám .Egyszerűen arra kíváncsi, hogy: Miért nem csukták még rács mögé gyurcsányt. Ennyi, és ezen nem kell tovább vitázni.
És, jól fizet a századvég?
Putyin trolljai 150ezret kaptak havonta. Nálatok mennyi a tarifa?
"És, jól fizet a századvég?"
Nem, nem a század vége fizet, hanem a főnököm. Sajnálom, hogy ennyire gyenge elméjűek vagytok. Csesszétek meg, nektek az sem jó ha szidjuk a fideszt. Ti csak egyszerűen hülyék vagytok, egy büdös korcs nyomorék banda. Mi a francnak nem lehet válaszolni más kérdésére? A kérdező feltett egy kérdést, viszont választ nem kapott, egyedül tőlem. Más a saját sérelmeit, meg problémáit panaszolja el, mennyire szar a fidesz. Akkor tegyetek fel egy kérdést a fideszről, és sértegessétek ott kedvetekre, de basszus, itt nem ez volt a kérdés. Szarunk rá, hogy tetszik-e nektek a fidesz vagy sem. Ha egy rabló a lopás miatt nem kap büntetést, vagy egy ember megveri a másikat, és nem büntetik meg, akkor nem lehet arra hivatkozni, hogy XY-t sem büntetik meg a bűneiért. Ha lop a fidesz, ha nem, ha megbüntetik őket, ha nem, attól még gyurcsány egy magyarellenes rasszista baromagy, aki még a nyelvtant sem ismeri, és nem a parlamentbe való, hanem a börtönbe, attól függetlenül, hogy mondjuk más pártokban is vannak emberek, akik börtönbe valók. De itt most nem más pártról beszélünk. Magasról kakilunk ez esetben a többi pártra, sőt, még az mszp-re is. Sőt, mindenkire, mert a kérdező konkrétan gyurcsányról tett föl kérdést, arról a félkegyelmű majomról, sajnálom hogy nem tudjátok felfogni, ti agyilag csökevényes barmok. Annyi eszetek sincs mint egy marék kutyaszarnak, amit beleszartak a szennyvízbe. Fogjátok már föl azzal a 2 agysejttel az agyatokban, hogy SENKI sem kérdezősködött a fideszről, ti nyomorég félkegyelmű elmebeteg pszichopata eszement barmok. Azért nem védünk meg egy bűnözőt, mert van más bűnöző is rajta kívül. Attól még a bűnei ugyanolyan súlyosak. Attól, hogy más politikus is lop gyurcsányon kívül, még ugyanúgy bűnt követett el, ugyanolyan szemétláda, mintha egedül ő lopott volna. Fogjátok föl, ti agyilag sorvadt idióta barmok. ha mondjuk egy politikus bevallja, hogy ellopott 50 millió forintot, akkor azért bevéditek, mert más többet lopott? Képzelem: "Ne, ne bántsátok szerencsétlent, mert ellopott 50 millió forintot! Más többet lopott, tehát őt is hagyjuk még lopni!" Ezek szerint ha van egy ember, aki betört egy házba, és ellopott egy csomó mindent, de nem került miatta börtönbe, akkor én is nyugodtan lophatok mondjuk tőletek, mert nekem is szabad. Hiszen én egy szerencsétlen ember vagyok, akit csak a hülyék szidnak, mivel vannak, akik nálam többet lopnak. Még csak nem is szidhattok, majd szidjátok a nálam nagyobb bűnözőt. Igaz, kiraboltalak titeket, de kit érdekel. Gyurcsány lopott? Kit érdekel, ott van orbán. Megölt egy embert? Kit érdekel, más többet ölt. Megdugta az anyád? Kit érdekel, te is már megdugtad. Igaz?
Idióták. Segg hülye állatok vagytok.
"Idióták. Segg hülye állatok vagytok."
Te meg átlátszó vagy párt-haver. 5 éve megy az hogy ha a főnökeidet rajtakapják könyékig turkálva a mézesbödönben, akkor kórusban rákezdik a gyurcsányozást. Hiába állítanak rá a weboldalakra pártíz kommentelőt, ettől még látjuk mit művelnek. Szóval végezd a dolgod, gyurcsányozz, írd meg a napi 40-60 kommented a különböző politikai fórumokba, ettől mi még látjuk mi történt a múlt héten, mi történik most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!