"alfahír"
akik már 2006 óta szajkózzák a 8 milliós magyarországon a milliárdos cigány népességet azoktól annyira nem tudom komolyan venni
21.11
'akkor én kijelentem magamról hogy nem vagyok magyar.'
na azt hiszem most aztán magában nézett az egész kormány. valamit változtatni kell, különben egy névtelen hömbölgő kijelenti magáról, hogy nem magyar :D
"Ha a politikusok 4 éven belül nem tesznek valamit ennek nem csak a megállítására hanem visszafordítására"
Hogyan lehet visszafordítani? Tényleg, hogy képzeled ezt?
"valamit ennek nem csak a megállítására hanem visszafordítására, akkor én kijelentem magamról hogy nem vagyok magyar. Nem akarok olyan nemzethez tartozni ami ennyire önfeladó, életképtelen hogy még a saját hazáját sem tudja belakni, elfogy elsorvad. Kivándorlok szibériába , alapítok inkább egy új törzset, kitalálok egy új nyelvet, és azon fogok beszélni az utódaimhoz. Ha ez így folyik tovább , én nem akarok magyar lenni."
Ha neked így jobb lesz akkor mehetsz szibériába törzset alapítani akár holnap, de ilyen probléma egyébként nem csak nálunk van.
"akik már 2006 óta szajkózzák a 8 milliós magyarországon"
Nem 10 az? Téged akkor mennyire lehet komolyan venni eztán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!