Ti mivel ugratjátok a népet holnap április elsején?
Anyám már bedölt az első ugratásomnak!
Kértem hogy segítsen megkeresni az akumlátorom megtalálta pillanatok alatt itt jött az ugratás kérte hogy mennyek le boltba oda adta a pénzt pénztárcástúl és mondtam írja fel mit hozzak... ameddig írta felöltöztem bementem és megkérdeztem:
-Akarsz sok pénzt keresni?
-Igen miért?
-Akkor keresd meg a pénzt amit adtál mert nem tudom hova raktam le! :D
Ki volt akadva mert 20000 ft-volt! :)
Lényeg ami lényeg milyen ugratásokat csináltok?
Holnap a kollégáimat fogom megtréfálni (és remélem ezt most nem olvassák) :D
Irodában dolgozunk, és vannak oldalak, amiket hivatalosan nem lehet látogatni, dehát mindenkivel előfordul,hogy megnéz ezt-azt. Én meg írtam egy szöveget, logóval, mindennel, mintha az inf. főosztály írta volna, berakom háttérképnek, amíg nincsenek a helyükön. Rajta lesz, hogy a gépet zárolták, felettest értesítik. Az egeret leragasztom, hogy ne működjön. :)
Ez is jó!
Én sütöttem egy tortát aminek a tésztája ázott szárazkenyér, vízbegríz ételfestékkel, üres fött rízs zselatinnal, egy tábla csokival lett leöntve amire margarinnal tettem fel a díszítést és 3 tüzijátékot (Megatrex)összekötörrem befurtam a gyutacsot a gyertyába a vége rendes kanóc 1cm meggyújtom elvileg ég kevesebb mint 1 percig és gyorsan beég a tortába és minden tortás lesz. És összebeszéltem haverokkal hogy felköszöntjük a Józsit! :D
A tortám tavaj is nagy szám volt csak akkor nem volt benne ételfesték! Az asztalon robbant miközben vágta!
Keresztény gyülekezetben sütöttem el a poént és imádkoztunk evés előtt és imába foglaltam hogy vedd el a tortát ha bűnösek vagyunk.... Bumm :D
Amúgy 20-30 cm dobta a tortát darabokban úgyhogy ehető volt és förtelmes íze mert víz volt benne íz helyett! :)
Mindenki éhes volt úgyhogy elfogyott! Csokival finom volt! :) a kenyér savanyú
Ezt iskolában érdemes megcsinálni, és már kicsit késő, de majd jövőre:D
Bújj el egy szekrénybe az osztályodban, majd óra közepén ess ki belőle, hogy "Elnézést a késésért, de narniában felejtettem a táskámat!" Mit gondolsz?
A tanár vagy értékeli a humorod, vagy beír egy késést.
2: en meg szoktam forditani a monitoron a kepernyot 180 fokkal (vezerlopultban a beallitasoknal jol el van dugva, meg lehet csinalni)
tudod milyen xar megtalalni ugy hogy fejjel lefele van minden :)
Elkészítettem április elsejei tortámat a kollégáimnak.
A lényege hogy jól néz ki de semmi íze nincs. Víz gríz kenyér és ételszínezék. Fotó nem készült csak a tavalyiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!