Mi lesz Magyarországgal?
"ő kibérelt egy garázst és mindent oda hordott az önkormányzati lakásából"
Kibérelt egy garázst? Plusz odahordatott minden cuccot? Akkor már egyszerűbb lett volna kifizetni vagy közmunkán ledolgozni a bírságot.
Ez elég gyenge provokációs kísérlet volt, kedves Kérdező.
"én szerintem ez az ország azért kedvezz a cigányoknak mert folyamatosan szaporodnak és sokan vannak és ha közel a választás akkor egy kis kenyér meg liszt és máris rád szavazznak."
Ezt jól látod. A cigányok és a magyarok érdeke is lenne ha ez végre megszűnne...
Mi leszünk amerika inverze.
Ott száz év alatt egy rézbőrű kontinensből fehér-európai államot teremtettek.
Nálunk fordítva lesz.
Keep Calm.
A cigányok nem elég intelligensek, hogy komolyabb, bonyolultabb összefüggésekben gondolkodjanak, ezért soha nem fognak a magyarok fölé kerekedni semmilyen téren.
Majd ha túl sokan lesznek, a szűkös élettér miatt megállnak a növekedésben.
A haverod ne vegyen cigánytól semmit. Akkor sem, ha olcsóbb. Én szóba sem állok velük.
El lehet őket/tőlük szigetelni magad teljesen. Nem kell őket kiirtani, nem vagyunk állatok. El kell szigetelni őket a lehetőségektől. Bár ezt megteszik saját maguknak általában. Az állami hivatalokban meg 50 év az átlagéletkor, az új közalkalmazott generáció meg nem fogja pártolni őket, hiszen azok már mi(ti) leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!