Szerintetek mi lesz Magyarországgal 10 év múlva?
"gyakoriak lesznek pl. a női hajómotorszerelők"
:DDDD
Miért pont a hajómotor-szerelők?
Az, hogy mi változott tíz év alatt, az egy érdekes dolog. Régebben én is azt gondoltam, hogy nem nagyon változtak a dolgok tíz-tizenöt év alatt, és egyszer néztem egy dokumentumfilmet amiben volt egy visszajátszása egy régebbi híradó jelenetének. Akkor láttam, hogy mennyire sok minden változott, amikor megláttam a régi rendőr ladákat, a fakabát egyenruhát, a régi négyes-hatost, a mára már rég felújított tereket és ez nem is volt olyan régen, csak tíz, de max tizenöt éve, pedig én is csak 27 vagyok. Akkor ha megkérdeztek volna azelőtt, mielőtt láttam azt a filmet én is azt mondtam volna, hogy semmi nem változott, de szépen lassan megváltozott minden és ma semmi sem hasonlít arra, ami annak a régi híradónak a képkockáin voltak. Minden más volt, az utca, a járművek, az épületek, az emberek, tényleg minden, pedig ha nem láttam volna azt a felvételt én is azt mondtam volna, hogy semmi nem változott. Változnak a dolgok, csak ha benne élünk nem olyan feltűnő egy nap egy kis változás, talán még fel sem tűnik. Ugyanolyan ez, mint a gyúrás, vagy az alkohol fogyasztás: Akkor, ha két napig csinálod, nem látszik a különbség, de ha tizenöt évig, akkor azonnal látni lehet.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, fogalmam sincs milyen lesz tíz év múlva, de egész biztos, hogy nem ugyanolyan, mint most.
# 2
Az 50-es évek elmúltak... :D
Az lesz amit a kettes írt, csak nem lesz senki boldog, meg semmi pozitív hozadéka nem lesz a nagy keletbarátságnak.
10 év alatt nagyon sokat változott az ország.
2000 előtt nem volt ilyen jobbik, gárda és hasonlók, aztán fokozatosan ment tönkre minden.
Még 2004-ben is volt remény, most már nincs.
Még 10 év múlva egy elszegényedett, lepusztult, elmaradott, teljesen tönkrement ország leszünk.
Később meg Észak-Korea szintjére süllyed az ország, lehet elég lesz 10 év...
Most a fidesz-jobbik páros végleg betesz mindennek, innen már nem fog tudni talpra állni az ország.
"Most annak mi értelme hogy külföldön aki szakmunkás sokszor annyit keres mint Magyarországon 1 diplomás ember?"
Igen, vagy inkább 5-ször annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!