Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi lesz Magyarorsz...

Szerintetek mi lesz Magyarországgal 10 év múlva?

Figyelt kérdés
Ha megnézzük alaposan,gyakorlatilag 2004 óta nem sok minden változott,az emberek közönyösebbek lettek,és többen mennek/mennének külföldre dolgozni,élni,de ezeken kívűl sem a bérekben nem történt nagy változás,sem másban. Annyi még a különbség a 10 évvel ezelőtti,és a mostani helyzet között,hogy az ország politikailag sokkal megosztottabb jobb,és baloldalra. Ezenkívűl a 3 dolgon kívűl mást nem vettem észre. Szerintem 10 év múlva sem lesz itt nagyon semmi változás,max mégjobban egymásnak megy a jobboldal,és a baloldal. Szerintetek mi lesz 10 év múlva? persze,senki nem tudja,de elképzeléseket szívesen várok.
2014. aug. 21. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kb. én is így látom.
2014. aug. 21. 23:03
 2/15 anonim ***** válasza:
5%
Kelet felé fordulunk, kilépünk az EU-ból és a NATO-ból. Olyanok leszünk, mint Oroszország, az emberek szegények lesznek, de boldogok, és emelkedni fognak a segélyek. Gyárak fognak épülni, lesz újra hazai ipar. Erkölcsös, szigorú társadalom leszünk, a második világháborús korszak moralitását fogjuk magunkévá tenni, a fiatalokat érdekelni fogja a fizikai munka, gyakoriak lesznek pl. a női hajómotorszerelők. Arabokkal, ázsiaiakkal fogunk kereskedni, sorkatonaság és halálbüntetés lesz. Nem lesznek melegfelvonulások és Ombudsmanok, kártékony "demokrata" pártok. Az iskolában a gyerekekkel katonadalokat fogunk énekeltetni, lesz polgárvédelmi oktatás, az emberek a kertjükben növényeket fognak termeszteni, tyúkot, nyulat és disznót tartani, ezt a fiatalok is szeretni fogják.
2014. aug. 21. 23:07
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

"gyakoriak lesznek pl. a női hajómotorszerelők"

:DDDD

Miért pont a hajómotor-szerelők?

2014. aug. 21. 23:09
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy mi változott tíz év alatt, az egy érdekes dolog. Régebben én is azt gondoltam, hogy nem nagyon változtak a dolgok tíz-tizenöt év alatt, és egyszer néztem egy dokumentumfilmet amiben volt egy visszajátszása egy régebbi híradó jelenetének. Akkor láttam, hogy mennyire sok minden változott, amikor megláttam a régi rendőr ladákat, a fakabát egyenruhát, a régi négyes-hatost, a mára már rég felújított tereket és ez nem is volt olyan régen, csak tíz, de max tizenöt éve, pedig én is csak 27 vagyok. Akkor ha megkérdeztek volna azelőtt, mielőtt láttam azt a filmet én is azt mondtam volna, hogy semmi nem változott, de szépen lassan megváltozott minden és ma semmi sem hasonlít arra, ami annak a régi híradónak a képkockáin voltak. Minden más volt, az utca, a járművek, az épületek, az emberek, tényleg minden, pedig ha nem láttam volna azt a felvételt én is azt mondtam volna, hogy semmi nem változott. Változnak a dolgok, csak ha benne élünk nem olyan feltűnő egy nap egy kis változás, talán még fel sem tűnik. Ugyanolyan ez, mint a gyúrás, vagy az alkohol fogyasztás: Akkor, ha két napig csinálod, nem látszik a különbség, de ha tizenöt évig, akkor azonnal látni lehet.

Hogy a kérdésedre válaszoljak, fogalmam sincs milyen lesz tíz év múlva, de egész biztos, hogy nem ugyanolyan, mint most.

2014. aug. 21. 23:09
 5/15 A kérdező kommentje:

# 2

Az 50-es évek elmúltak... :D

2014. aug. 21. 23:10
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Attól függ milyen kormány lesz.Ha balos,akkor kritikátlanul kiszolgáljuk majd a nyugatot ismét,külpolitikailag pedig ismét konzerválódik majd a magyar nemzetiség magára hagyása,asszimilációjának csendes tudomásul vétele.Ha marad a jobbközép,akkor pedig a nemzeti érdek mellett elkötelezett irány marad,keleti szövetkezésekkel,a székely autonómia melletti kiállással,a nemzetiségi jogok magától értetődő követelésével,tiszteletben tartásuk igényével.A piac alapú kihasználása a gyengén képzett rétegeknek így-is úgy is megmarad.Hosszú távon a keleti nyitás több lehetőséget rejt a nemzetpolitikai célok számára,mint a nyugati leosztás,amit már több mint 20 éve ismerünk,és ami csak egy felvásárlópiacos kis bábállamnak,gyarmatocskának akar minket látni.
2014. aug. 21. 23:20
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Ugyan olyan mint amilyen úton halad. Ki lesz semmizve, magyarok sehol, csak cigók. Jah,meg Viktor. Meg pár heremaszírozója. Más nem.
2014. aug. 21. 23:32
 8/15 anonim ***** válasza:
19%

Az lesz amit a kettes írt, csak nem lesz senki boldog, meg semmi pozitív hozadéka nem lesz a nagy keletbarátságnak.

10 év alatt nagyon sokat változott az ország.

2000 előtt nem volt ilyen jobbik, gárda és hasonlók, aztán fokozatosan ment tönkre minden.

Még 2004-ben is volt remény, most már nincs.

Még 10 év múlva egy elszegényedett, lepusztult, elmaradott, teljesen tönkrement ország leszünk.

Később meg Észak-Korea szintjére süllyed az ország, lehet elég lesz 10 év...

Most a fidesz-jobbik páros végleg betesz mindennek, innen már nem fog tudni talpra állni az ország.

2014. aug. 22. 00:35
 9/15 anonim ***** válasza:
30%
Hogy mi lesz itt 10 év múlva? Én azt mondom 19 éves fejjel hogy nem akarom tudni. Én sem tervezem azt hogy itt dolgozzak tovább. Most annak mi értelme hogy külföldön aki szakmunkás sokszor annyit keres mint Magyarországon 1 diplomás ember? Én azt mondom hogy ha lenne esze a vezetésnek akkor az ország tudna 90%ban önellátó lenni és nem kéne az EU miatt sírni, lásd svájc. Van rengetek földünk amiből tudunk élelmiszert termelni a feleslegből pedig üzemanyagot. Van elég vizünk ami lehet hogy 10 év múlva "kicsit" értékesebb lesz. Lehet hogy akinek most van 1 kútja az abból fog meggazdagodni úgy mint most a sok arab. Mi tudunk olaj nélkül élni de ők szomjan döglenek :)
2014. aug. 22. 01:36
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

"Most annak mi értelme hogy külföldön aki szakmunkás sokszor annyit keres mint Magyarországon 1 diplomás ember?"

Igen, vagy inkább 5-ször annyit.

2014. aug. 22. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!