Mi lesz Magyarországgal, ha folytatódik az Orbán-kormányzás?
Figyelt kérdés
Most beszél a Klubrádióban Lengyel László, aki elismerte, hogy a társaival együtt tévedett, amikor a kormányzati ciklus elején Orbánék gyors gazdasági bedőlését jósolta. Most már bizonytalanabb volt, és inkább a lassú haldoklást vizionálja, de nem zárja ki, hogy mégiscsak hirtelen felgyorsulnak a folyamatok, bedől a forint és vele együtt az ország. Te mire számítasz?2014. márc. 10. 18:39
1/36 anonim válasza:
Lesz végre egy nemzeti stadionunk, felújítják a lánchidat és környékét, felújítják a 3 metrót, felújítják a városligetet, megújul az állatkert (biodóm projekt) rendbe teszik a Margitszigetet, felépülnek a világszínvonalú uszodák .... Folytatják a várfelújítást
2/36 anonim válasza:
egy ideig tudják tartani a kozmetikázott statisztikáikat, de nyilván nem időtlen időkig. tényleg megjósolhatatlan, mi lesz itt, de sok jó nem várható se rövid se hosszú távon. én még jósolok nekik egy középtávú teljes tönkretételt az összeomlás előtt sajnos.
3/36 anonim válasza:
mit kozmetikáztak, ha szabadna tudnom? :) utóbbi egy évben lényegesen javult a magyar gazdaság teljesítménye még a lengyel és a szlovák gazdaság lényegesen romlott ugyan ebben az évben ...
4/36 anonim válasza:
Gyurcsány-bajnai kormányt túléltük ezt is túl fogjuk!
5/36 anonim válasza:
1# igen ez van pesten. És mi itt vidéken mit kezdünk? Itt bezárt 2 bolt, 2 trafik, az egyik ( az olcsóbb ) benzinkút, megy tönkre a városháza. És kb. ez folytatódik majd.
6/36 anonim válasza:
vidéken élek... itt is van bőven fejlődés, bár hozzá kell tenni vidéken, eddig is volt fejlődés. A főváros viszont teljesen be volt zárva semmit se fejlődött 20 év alatt ... Külön öröm látni, hogy mennyit jelent, hogy változott a fővárosiak felfogása is.
7/36 Dick Esmen válasza:
Nem változik itt soha semmi.
8/36 anonim válasza:
Azt se tudjátok mi az a vidék. Egész pest vidéknek tartja a pesten kívüli maradék országot. Meg is látszik.
Mennyi olyat olvastam már, hogy "vidéki vagyok!" Kérdeztem tőle: pontosan hol laksz?
"Székesfehérváron!"
Ennyi elég is volt. Ennyi erővel franciában Párizson kívül minden vidék.
9/36 anonim válasza:
A Klubrádióban mégis mit akarsz hallani? Azok köztudottan baloldal pártiak. Nem fog bedőlni sem a forint sem az ország, én lassú fejlődésre számítok.
10/36 anonim válasza:
albánia, irán, észak kore szintjére sülyesztik az országot hogy pár fityuszos luxusban élhesen amíg a nemzet éhen döglik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!