Mi lesz Magyarországgal, ha folytatódik az Orbán-kormányzás?
Ajánlom figyelmedbe, érdekes nézd meg:
https://www.youtube.com/watch?v=tLZWs9z3lKw&list=FLCgtomqrM3..
Kérdező!
Hogy te milyen "aranyos" vagy...Evvel az erővel kérdezhetnéd azt is. mi lesz Mo.-val ha a Gonoszok-tolvajok kerülnek hatalomra?
Két lehetőség:
vagy Ukrajna leszünk,
vagy Türkmenisztán.
semmi jóra nem számítok
örökké nem lehet lerabolni a szolgáltatókat, minden állami lesz és a haveroké, jön vissza ezerrel a szocializmus
89-ben nem gondoltam volna, hogy Orbán kommunista, de mára tudom, hogy az. a magyar Ceausescu.
Mi jut eszébe az embernek a vidék szóról? Szerintem termőföld, szántás, falu. Amerikában is ha azt mondják, hogy vidékre szeretnék költözni, akkor az azt jelenti, hogy egy nagyvárosból költözik egy kicsi faluszerű helyre.
Mindig röhögnöm kell, amikor egy pesti levidékez egy pécsit vagy egy debrecenit. :D Az biztos, hogy az ország veszte az pont ez a fajta felsőbbrendűség amit a pestiek képzelnek a többi településsel szemben. Ez meglátszik gazdaságilag is, elég megnézni a gdp-t. Meg a politikusokat. Jönnek, hogy keleten szegénység van, aztán mindig Nógrádra gondolnak. Valaki kisegíthetné már őket az égtájakkal, mert az inkább észak-kelet, nem pedig kelet. Dél-keletről meg sosincs szó...SOHA. Szerintem azt se tudják, hogy arra milyen városok vannak.
"mert még nem vagyunk eléggé Ukrajna?"
Ukrajnában voltak ellenállók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!