Mi lesz Magyarországgal, ha folytatódik az Orbán-kormányzás?
Tudom.
Jézus mondta. HA érdekel hol van ez a Bibliában,írd a keresőbe az idézetet,s megtudod. Minden idézettel ezt tedd ha tudni akarod az Ige-helyet.
Ugyanaz, ami bármely más párt győzelme esetén, csak más iramban, más módszerekkel. Hamarosan csak a senkinek sem kellő celebek és a nyugdíjasok maradnak. Aki teheti, elmenekül, de ettől függetlenül is csökkenne az aktív korúak száma.
Muszáj lesz külföldről importálni éhbérért dolgozó munkaerőt ( Kína, India, Afrika, Közel-kelet. ) Ők gyorsan szaporodnak és hogy kié lesz az ország, azt több felvonásos polgárháború fogja eldönteni.
Maga az ország nem szűnik meg, de a neve változni fog még ebben a században a magyarság kisebbségbe kerülése miatt.
Ezt a folyamatot már nem lehet megállítani. Game over
"Tudom.
Jézus mondta. "
Szeretett vezéredtől hallottam, mesekönyvet meg nem olvasok, kinőttem a gyerekkorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!