Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltják be a magyaro...

Miért nem tiltják be a magyarok szidását?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon elegem van belőle, hogy rendkívül sok ember szidja a magyarságot például ezen az oldalon is.

Pedig a magyar az egyik legjobb nép. Kimegyek az utcára és mindenki kedves és mosolyog a másikra, semmi rosszindulat nincs ebben az országban.

2015. márc. 28. 19:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%

"Akkor miért nem tiltják be az oroszok szidását Magyarországon ? Ennyi erővel ..."

Ennyire sötét még te sem lehetsz! Mert az oroszok nem magyarok. Majd betiltják oroszországban ha szükségesnek ítélik.

2015. márc. 28. 21:08
 22/29 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes, hogy ahhoz képest, hogy nem is Izraelnek hívják az országot a zsidószidást viszont minden korcs be akarja tiltani.
2015. márc. 28. 21:16
 23/29 anonim ***** válasza:
18%
Ja én római katolikus vallású vagyok, aztán mikor kiderült, hogy lengyel vagyok, jól lezsidóztak, meg náci karlendítékkel köszöntek nem? Ez normális? Ugyan középsuliban volt, de máíg belém égett ez a kép....
2015. márc. 28. 21:21
 24/29 anonim ***** válasza:
26%

"minden korcs be akarja tiltani"

Legfeljebb te vagy a korcs és a hozzád hasonlók.

2015. márc. 28. 21:59
 25/29 anonim ***** válasza:
28%

"Zsidóknak Magyarországon helye nincs!"

A hozzád hasonlóknak nincs. Csak miattatok kell szégyenkezni.

2015. márc. 28. 22:01
 26/29 anonim ***** válasza:
74%

"Ja én római katolikus vallású vagyok, aztán mikor kiderült, hogy lengyel vagyok, jól lezsidóztak, meg náci karlendítékkel köszöntek nem? Ez normális? "

Nem normális. Az ő értelmi szinvonalukat tökéletesen minősíti. Szégyen, hogy ilyen "emberekkel" kell egy országban élni a normálisaknak.

2015. márc. 28. 22:03
 27/29 anonim ***** válasza:
6%
Mondom én, érdekes dolog hogy a kérdező magyarellenességről beszél, miközben ő nézi le a többi magyart. :)
2015. márc. 28. 22:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem ezzel nem lenne bajom, sót kimondottan büntetném.
2015. márc. 29. 01:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor a politikusok nagy részét is lehetne érte büntetni.
2015. márc. 29. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!