Mit gondoltok az olyan emberekről, akik magyarok, de a romákkal értenek egyet és az ő társaságukat keresik?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 00:26
1/7 anonim válasza:
Elég sok ember véleményével ért akkor egyet. De akkor ezek szerint a magyarok sem egy kollektív tudatként nyomatják ugyanazt az egy véleményt. Mi ez a boszorkányság?
Egyébként miért kellene bármit is gondolni róla?
2/7 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy szenny emberek.
3/7 anonim válasza:
Vannak romák, akiknek a társaságát lehet keresni egy magyar embernek is.
Nem szabadna gyűlölködni, és általánosítani sem.
4/7 anonim válasza:
Nem tudtam h van ilyen.Ami a történelmet,és az ehhez hasonlókat illeti,abban én nem értek egyet,és remélem h nincs ilyen magyar ember hiszen a magyaroknak van bizonyítéka a románoknak mag nincs.Én a társaságokat ugyan nem keresem de van aki igen és ezzel nincs baj,de csak ha normális románokét,mert azért vannak olyanok is akik nem csak a történelemmel meg a politikával foglalkoznak,és nem a mi bosszantásunkkal,hanem rendesek és ilyenkor már mind1 hogy román vagy magyar,a lényeg h ember,és egy faj vagyunk,csak vannak gondjaink.De remélem nincs olyan magyar akia románokkal a történelemben egyetért
5/7 anonim válasza:
Roma. Nem román. De azért szép volt.
6/7 anonim válasza:
Én azt gondolom azokról, akik ilyesmit kérdeznek, hogy fogalmuk sincs, miről beszélnek. De azért meg vannak győződve róla.
7/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy a normálisabbakét keresi-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!