Mit gondoltok az olyan magukat szélsőjobbosnak valló emberekről, akik támogatják a határon túli magyarok elnyomását, mert azt vallják, hogy minden országban a domináns népnek kell vasököllel uralkodnia?
kedves kérdező!
ne akarj irracionalitást racionalitással meggyőzni
valószínűleg azt mondják, hogy ahol most magyarok élnek, az igazából magyar föld, csak trianonnal elvették, stb., stb.
Ők ellenségesek egymással.
A magyar radikális jobboldal is inkább a francia, skandináviai radikálisokkal barátkozik. A szlovák, román, szerb radikális, nemzeti pártokkal (de a mérsékeltebb pártokkal is) természetesen rossz a viszony a határon túli magyarság miatt.
Mit értesz domináns nép alatt?
A határon túli magyarok sorsa teljesen más.
Önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe.
Magyarországon sem támogatja senki a horvátok , szlovákok meg a többiek elnyomását.
Ilyet én még sosem hallottam.
Egyedül a cigányokkal kapcsolatban hallottam ilyet.
A kultúrájuk nem Európába való , nem tartják be a normákat ,az értékrendjük pedig nem összeegyeztethető az európaiak értékrendjével.
Persze, kivételek akadnak...
Ez az MNA amiről te beszélsz.
Legalábbis szerintem az.
Én még nem hallottam róla, hogy Magyarországon valaki a Ceausescu-rendszert dicsérte volna.
Te kiktől hallottál ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!