Mit szóltok mennyi fasiszta van Bp-n, és milyen elvetemültek?
"Teljesem szalonképtelenek."
http://www.youtube.com/watch?v=0Sg6pIfG04w&feature=player_em..
szerintem nem sok.
Igazából pedig inkább, ha csoportban vannak, némi alkohol megtámogatásával.
Szájhősök, akik, ha egyedül vannak, olyanok, mint bárki más.
Hát az riport alany amelyik azt mondta hogy erkölcsöt mutassanak nekem abból már megjöttünk köszönjük szépen Morvai K. által ő az erkölcsösség mintaképe.
Amúgy lesz majd nagy pofára esés, persze hogy bennük még nem csalódtak mivel még eddig nem kerültek be a Parlamentbe, de mindig az jön ami még nem volt.
fuh micsoda "fasiszták".... nem vagy normális kérdező..
és mennyire elvetemültek voltak, láttátok a videóban mennyire azok voltak ugye?
mi lenne ha megtanulnátok érvelni és nem csak köpködnétek? Erre bárki képes.
Én sem kommunistázom le az mszp-seket vagy cigányozom le a fideszeseket. Hihetetlen mennyi gyűlölet van az emberekben (mindenhol) egymás iránt mert más párt felé húz a fejük.
Hát az riport alany amelyik azt mondta hogy erkölcsöt mutassanak nekem abból már megjöttünk köszönjük szépen Morvai K. által ő az erkölcsösség mintaképe.
Szerintem ha minden politikus olyan erkölcsű lennem mint Morvai, akkor ma nyugodtan 250000 a minimálbér, mert nem lopták volna közösen szét az országot!
idézem Vona Gábort: "Bőrszíntől függetlenül mindenkinek munkát akarunk adni..." Fújjj de náci volt ugye?
vannak a jobbiknak hülyeségei ezt jobbikosként belátom, de ezt nem bírom amikor valaki így hazudozik, hogy rámondja a kék-re, hogy az zöld. Mindenki láthatja a videót, hogy semmi gyűlölködő nincs benne.
""Bőrszíntől függetlenül mindenkinek munkát akarunk adni..."
Azért ez nem kicsit orbános.
Mi támogatjuk a nagycsaládosokat, a dolgozókat, a nyugdíjasokat, a diákokat, a kkv-kat, a középréteget, a szegényeket, a gazdagokat stb. stb. stb., csak azt nem tudjuk, hogy hogyan.
Hogy fogja elérni Vona, hogy egy cégvezető felvegyen egy romát mégis? Engem ez érdekelne pl.
Hm, kikre is mondják manapság, hogy fasiszták? Buta vagyok, megnézem a wikin:
"Az ún. náci kártya egyik megvalósulási formája: eredeti politikai jelentésétől függetlenül ma is gyakran használják szitokszóként;"
Akkor elég sok. Ahogy elég sok embernek prostituált az anyja. Közben meg csak elenyészően kevésnek.
Szerintem tényleges fasiszták elenyészően kevesen vannak. A Jobbik meg biztos nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!