Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na és ez miért nem jutott...

Na és ez miért nem jutott eszébe még a KDNP-nek? Pedig nem kevesen hagyják ott családjukat ez miatt.

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 25. 07:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"ja a vásárlás családi program bocs a meccsrejárás nem :DD "

Lehet családi program, csak a gyakorlatban ha valaha is mentél már ki meccsre vasárnap, akkor láthattad volna, hogy az emberek nem nagyon családostul mennek. Max 1-2 apa kiviszi a gyereket, de a legtöbben a haverokkal söröznek.

Ellenben egy bevásárlás már inkább családi program. A legtöbben családostul járnak bevásárolni.

De tudom, mivel a fidesz van hatalmon, így az az igazság amit ők mondanak. Ja várj nem is mondták, hogy az emberek nem járnak családostul vásárolni. Csak a 2011-es elemzés létezéséről hazudtak. De azért védjük őket. Remélhetőleg lassan elfogy azoknak a köre akiket átejthetnek.

Tehát összefoglalva a vásárlás hétvégén inkább családi program mint a meccsre járás. Vagyis ha vasárnap kiléptél valaha is a házból akkor ezt tapasztalhattad.

2015. márc. 26. 11:58
 12/13 A kérdező kommentje:

"a kisvállalkozásokról meg úgy látszik lövésed sincs, hogy mit takarhatnak"

Vajon mi is lehet a kisvállalkozás? Általában olyan üzletek amiknek nincsenek sok városban tárüzletei (lsd cba), hanem helyette 2-8 (általában) az alkalmazottaik száma. Vagy még ezeknél is kisebb boltok ahol általában 1-1 ember dolgozik. Na ezek eléggé drágák. 2 városban szoktam főképp lenni. Mind a kettőbe vannak ilyenek és általában 30-40% drágábbak mint egy tesco, lidl.

nem véletlenül mondták már ezen az oldalon sokan, hogy a magyar kisboltok nagyon drágák és nem véletlen nem mennek oda az emberek vásárolni.

2015. márc. 26. 12:02
 13/13 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy mindig amit a fidesz csinál az nagyon jó és mindenki más hülye aki ezt nem fogadja el. Már valahogy megszoktam ezt a felfogást. Hiába, hogy az emberek többsége ellenezte a vasárnapi bezárást, hőn szeretett kormányunknak senki ne mondja meg, hogy mi legyen. És még csak ne is akarjanak egyeztetni, mert a magyar demokráciának 2010óta ez nem része.
2015. márc. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!