Komolyan azért nem mernének tartani népszavazást a vasárnapi boltbezárásról, mert félő, hogy az emberek leszavaznák? EZ milyen demokrácia már? HA az emberek többsége nem akarja, akkor az nem azt jelenti, hogy nem akarják és nem kell bevezetni?
"#11. A vizitdíjas dolog egy sima aláírásgyűjtéses népszavazás volt. Olyat most is lehet csinálni, az ellenzéknek kellene szerveznie. A Fidesz is ellenzékből csinálta. Vagy a kormány végezze el az ellenzék munkáját is, és gyűjtsön a saját intézkedése ellen aláírásokat? Ezt te sem gondolod komolyan.
"
Ezzel remélem tudod mi a baj. Hogy volt már olyan dolog amiben sikerült elegendő aláírást összeszedni korábban. És mi történt? A választási iroda lesöpörte az asztalról mondvacsinált indokokkal.
"Vannak nagyon vak és becsapott emberek."
Igen, például te kérdező. Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy nekem egyáltalán tetszik-e a vasárnapi boltbezárás, viszont a vizitdíjról sem tudsz ló#aszt se. De legalább határozott a véleményed te feri pincsije.
"Igen, például te kérdező. Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy nekem egyáltalán tetszik-e a vasárnapi boltbezárás, viszont a vizitdíjról sem tudsz ló#aszt se. De legalább határozott a véleményed te feri pincsije.
"
Én nem mondtam, hogy támogatom a vizitdíjat csak egy párhuzamot húztam ez és a vasárnapi boltbezásáros népszavazás között. ÉS határozottan te véded a vasárnapi boltbezárást. DE ha ennyire jó, akkor magyarázd már el, hogy 2011-ben miért vetette el a fidesz olyan indokkal, hogy nem jó áltozásokat hozna, illetve ami fontosabb, hogy az NGM miért tagadta az erről készült elemzést? Ez a jó kérdés. Miért tagadta, ha annyira csúcsszuper ötlet? Már a kezdetektől látható volt, hogy van ilyen elemzés, de hosszú ideje tagadta. Ezt mivel magyarázod. Majd hirtelen előkerült, miután már a elemzést készítő cég vezetője is elmondta, hogy igen készítettek ilyet. És miért kellet egyáltalán bezárni, ha az jött ki,h ogy 50 milliárd kiesést okoz az államnak, 10-15 ezer embert bocsátanak el, illetve az emberek 2/3-a ellenezte. Akkor ez neked azt mondja, hogy jó ötlet. Kb neked azért tetszik mert fidezs.
És akkor felmerül egy kérdés. Maga azaz indoklás egy bullshit, hogy a családok együtt legyenek. Mert akkor a trafikoknak, a KOCSMÁKNAK, és kb minden üzletnek be kellene zárni. Mert ez a ne menjenek vásárolni, hanem legyenek otthon hazugság. Mert vásárolni el tudnak menni, max drágább és 1-2 helyekre. Kicsit se átlátszó a szándékuk. DE ugyanígy pl a stadionok miért vannak nyitva? Mert hát akkor se lesz otthon a család. KB az indoklás mikro mondták, akkor sokan felnevettek.
Arról nem beszélve, hogy sok diák szombat-vasárnap dolgozik.
Meg arról se hogy korábban potn a miniszterelnök mondta, hogy heti 5 napból nem lehet megélni.
nagy-nagyon buta vagy... nézz utána jobban
vagy mondjam azt hogy mondhatok akármit neked nem fog tetszeni semmi, mert fideszes? mert kb erre jutsz a végén mindig... miért nem jelented ki?
mondhattok bármit nekem nem fog tetszeni mert fidesz
DE modnmeg hogy mit indokoljak.
Egy dolog amit indokolj meg és akkor hiszek neked.
"DE ha ennyire jó, akkor magyarázd már el, hogy 2011-ben miért vetette el a fidesz olyan indokkal, hogy nem jó áltozásokat hozna, illetve ami fontosabb, hogy az NGM miért tagadta az erről készült elemzést? Ez a jó kérdés. Miért tagadta, ha annyira csúcsszuper ötlet? Már a kezdetektől látható volt, hogy van ilyen elemzés, de hosszú ideje tagadta. Ezt mivel magyarázod. Majd hirtelen előkerült, miután már a elemzést készítő cég vezetője is elmondta, hogy igen készítettek ilyet. És miért kellet egyáltalán bezárni, ha az jött ki,h ogy 50 milliárd kiesést okoz az államnak, 10-15 ezer embert bocsátanak el, illetve az emberek 2/3-a ellenezte. "
Ezt. Hogy miért hazudtak? Ezt indokold meg.
nincs állami kiesés és nincsenek elbocsátások sem, mert az emberek ugyan annyit vesznek, és csak a vásárlói szokások alakulhatnak át, ott a tesco tanulmány...
Vagy hogy gondoltad, majd most egy nappal kevesebbet esznek az emberek, mert vasárnap nem járhatnak a tescoba, meg a többi sok lakás alapterületű hiperbe?
eddig is ba÷×mi korlátozott volt önállóan a kiskereskedelmi egységek többsége vasárnap, mégse vonultak ki a civilek a fagyizóba hogydeőkmostakarnakfagyitvenni ro÷×dék fagyiárus, hogy mer bezárni.... mer nekem csak vasárnap van idő fagyizni menni
hogy most milyen ideológia alapján hozták nem érdekel és nem is kívánom megvitatni, mert annyira nem érint, hogy nem kívánokhozzászólni, ha viszont a közgázzal akarsz vitatkozni akkor vagy ne beszélj hülyeségeket vagy fogadd el hogy nincs igazad
28: Úha... Szóval szerinted, ha a heti 168 óra helyett csak 96 óra munkaidővel lehet számolni, akkor szerinted nem lesznek elbocsájtások? Ha te valóban így gondolod, akkor van egy rossz hírem számodra.
Vagy lemaradtál arról, hogy nem csak vasárnap vannak zárva a boltok, hanem éjjel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!