"pl. a népszavazás azt kérdezné, hogy Ön szeretné megszűntetni a posztkommunista pártokat (pl. mszp-szdsz)"
Ez nagyon vicces annak fényében, hogy az MSZP-SZDSZ sokkal inkább a a szabad piac hívei, mint a valóban posztkommunista Fidesz és Jobbik, akik mindent államosítanának, amihez csak hozzájutnak.
2015. márc. 7. 20:45
4/22 anonim válasza:
Helló! Az SZDSZ már lassan fél éve teljesen megszűnt! Mellesleg a legantikommunistább párt volt a rendszerváltáskor! Amúgy meg persze, hogy be lehet tiltani egy pártot, és ehhez népszavazás sem kell, csak akkor készülj fel rá, hogy szépen alapítanak egy új pártot ugyanazokkal a párttagokkal meg infrastruktúrával, és jót röhögnek az olyanokon mint Te!
2015. márc. 7. 20:45
5/22 A kérdező kommentje:
Pl. azért mert mondjuk az adott párt vagy pártcsoport hazaáruló! népakarattal egy népszavazás keretében végleg el lehetne kergetni őket méghozzá demokratikus módon, sokszor a választási bukás nem elegendő! pl. most is a 2/3-ad után tovább élősködnek a kommunisták az mszp-ben és a többi baloldlai pártban! ami rémisztő!
2015. márc. 7. 20:46
6/22 anonim válasza:
én a hülye kérdéseket szüntetném be népszavazás által... :)
2015. márc. 7. 20:46
7/22 anonim válasza:
Igen és gondolom te majd eldöntöd, hogy ki hazaáruló és ki nem az. :)
2015. márc. 7. 20:48
8/22 anonim válasza:
Én a kérdezőhöz hasonló fasisztákat tiltanám be.
2015. márc. 7. 20:51
9/22 anonim válasza:
Nekem van egy ötletem,zárjuk össze a kérdezőt a kommunista kollégával:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!