Miért próbálnak itt "sokan" kampányolni az MSZP-nek és a DK-nak, amikor azok végleg elásták magukat a szélsőséges ideológiájukkal, dogmáikkal és a minősíthetetlen kormányzásukkal?
PM szimpatizánsként azt mondon, hogy MSZP támogatottsága csökkeni fog, bár vannak remények.
DK növekszik,LMP hol nő, hol csökken.
Együtt és a PM még most eléggé siralmas, de reménykedek bennük, hogy tudják növelni a támogatottságukat.
40-es kommentelő (52%-os)
Egyrészt nem neked írtam, másrészt hagyd meg a történelemtudományt, néprajzot, vallástörténetet azokra, akik értenek hozzá.
Menj szépen vissza a homokozóba a pártokat és más kommentelőket anyázni, ahhoz nem kell se tudás, se ész.
Az a baj sokan nem látják/látjuk a fától az erdőt. A leglejáratottabb lemez amit írok. De tudod itt volt 89-90-91, és az utóbbi 25 évben 1 olyan vezető politikust sem láttam, akinek valahol/valamilyen formában szerintem ne lenne "aktája" ugyanis még akár Vida Ildikó is (aki kis fiatal volt akkor) Bibó-kollégista volt,
Orbán Viki meg olyan marcona MSZMP ellenes volt, hogy a soros Alapítvány juttatta ki az egypártrendszeri érában külföldre, reakciós létére. Természetesen csak merő véletlenségből, vagy inkább úgy beszervezték mint annak a rendje, gondolom megfenyegetve ha nem teszi akkor elfelejtheti a politikát. Persze jómagyar politikus lévén bárkinek bepucsít/bepucsított akiben hatalmat/pénzt látott.
Most csak O.V-t hoztam fel, de a komplett 25 évi vezérkarra igaz. Azért mert ők, a mai napig ebből a kapcsolati, más szóval "ügynöki" érában vannak, pontosabban a kapcsolati tőkére alapoznak, ahol vannak olyan érdekcsoportok, akik a másik alá tudnak rakni, és igaz ez fordítva is. Hatalmas pénzek forognak oda-vissza, és gyakorlatilag 1-1 ilyen politikai "virtuskodás" csak színjáték, gumicsont a jó népnek amit lehet rágcsálni, a lényegi dolgokat mellőzve. (egyébként a paksi bővítés is lehet a volt moszkvai haverok akarata)
Összefoglalva, mai magyar politikában nincsen jobb-bal, fasiszta vagy kommunista. Tudod mi van? Talpnyalók, és vezérek. Akik engedik, hogy irányítsák, és ezért busásan megfizetik érte.
Vagy elásták, vagy nem. Mindenki másképp ítéli meg.. Mások azt nem értik, hogyan lehet a Jobbikra szavazni, amikor a kirekesztő kijelentéseivel "elásta" magát.
Szóval nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!