Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország jövője tényleg...

Magyarország jövője tényleg az atomban van?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

10#

Általában egy meddő puszta közepébe épített, ólomtuskókkal körberakott betonerődben tárolják, ami az égvilágon senkit sem zavar és mutánsok se másznak elő belőle. Csak vasúton lehet bejutni oda és elég keményen őrzik, szóval Abdul és Mustafa nem fog betörni oda és nem fogják felrobbantani.

2015. márc. 21. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
2015. márc. 21. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:

12#

Én meg egy szélkerék lapátját azoknak, akik azt hiszik, hogy az atomerőművek feleslegesek és veszélyesek.

Elárulok valamit gyerekek, egy percre hagyjátok abba a recskázást és figyeltetek. Van fogalmatok róla, hogy a magyar villanyáram szükséglet hány százalékát adja az atomerőmű? 32 százalékát. Matekozzunk kicsit (tudom, hogy nehéz, de próbáljuk meg)! Fogjuk Magyarország lakosságát és vegyük annak a 32 százalékát. Akinek megfájdult a buksija a számolástól annak elárulom, hogy az 3,2 millió ember. Namármsot, az a gonosz erőmű ennyi embert lát el energiával. Ha az olyan véglények, mint ti képesek lennének lekapcsolni, akkor több mint 3 millió embertől vennék el az energiát. Persze utólag ők visszakapnák, csak éppen az energia háromszor annyiba kerülne.

De ne csak én koptassam a gombjaimat, meséljetek, szerintetek mivel kéne megoldani az energiaproblémát? Építsünk szénerőművet és szennyezzük még jobban az import szén égetésével (mert Magyarország csak elenyésző mennyiséget tud kitermelni gazdaságosan), vagy legyenek szélerőművek, amik talán 30 éven belül visszahozzák az árukat? Esetleg duzzasszunk fel egy folyót és legyen vízerőmű? Csak az atom a járható út ebben az országban.

Gondolkodtok ti azért néha, vagy az a kocsonyás valami a fejetekben csak dísznek van?:

2015. márc. 21. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Én meg mondjuk megetetném veled a szénerőműben visszamaradt hulladékot, segítek jobban sugárzik, mint az atomerőművi radioaktív hulladék, de mivel gondolom képzett fizikus vagy eddig is tudtad. Biztonságosan van tárolva minden atomerőműnél az összes hulladék és ha nem lenne atomerőmű akkor is szükségünk lenne radioaktív hulladéktárolóra. Legalábbis félreállna a szátok ha a doki azt mondaná, nem vizsgálja meg az agyad, mert a pet meg minden hasonló radioaktív anyagot használ, vagy a folyadék amit befecskendeznek, hogy a vérereket, egyes szervek működését csekkolják, azt se kiscicák véréből sajtolják, hanem radioaktív izotópot fecskendeznek be. Azt meg se említem, hogy a műholdak is sugárzó anyagból kapják az energiát ha esetleg csillagászat vagy tévénézés a hobbid. Szóval álszent dolog a radioaktív hulladékkal takarózni.
2015. márc. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!