Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbiknak a polgárias konzerva...

Jobbiknak a polgárias konzervatív "cukiság" vagy a harciasabb radikális oldal amit képvisel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jobbikos, nem is "provokálni" akarok, hanem tényleg érdekel a véleményetek, ezért is elsősorban csak a jobbikosok véleményére vagyok kíváncsi, hogy szerintetek jót tett a Jobbiknak a "cukiság kampány" polgári konzervativizmus felé tolódás a radikalizmustól? Ti jobban szeretitek vagy bejön ez az új visszafogottabb polgárias Jobbik arculat, vagy inkább a radikálisabb arculattal tudtok azonosulni?
2015. márc. 19. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A radikális arculattal összeszedtek egy csomó olyan Magyar szavazót, aki nemzeti érzelmű és tenni szeretne a hazájáért, ezzel kialakítottak maguknak egy biztos tábort, de szerintem a törzs tagoknak is meg kellett érteni hogy így nem tudnak tovább fejlődni ha itt leállnak. Ezért engedtek ebből az oldalból, de egy néppártnak az a lényege szerintem hogy azt képviselje amit a szavazói elvárnak tőle, és szerintem a Jobbik éppen azt teszi. És én ezt nem tartom rossznak. Ez volt a legésszerűbb amit tehettek.
2015. márc. 20. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:

"pont a jobbik és szavazói azok akik vállalhatatlan politikai üzenettel töltötték fel a hazaszeretet, és kijelöltek embereket akik szerintük hazaszeretők "magyarok" és akik antimagyarok zsidóbűnözők és gangeszparti négerek"

Az állampolgársága magyar, de a nemzetisége cigány. Mielőtt kitalálod, hogy ez nem így van, akkor keresd már fel az összes magyarországi cigányt, és érted meg velük, hogy ők nem cigányok. Hiába is hívják cigánynak magukat...

Vagy ha nálunk nem megy, hát menj ki Németországba , és meséld el a törököknek, hogy ők németek.

Az "öld a magyart" és a gádzsózás, parasztozás ismerős neked ? Ezek már Jobbik megerősödése, felfejlődése előtt történtek.

Zsidó is lehet magyar, amennyiben nem gyűlölködik magyarság ellen, nem különcködik és nem erőlteti a "kollektív bűnösség / felelősségrevonás" kezdetű történetet a második világháborús dolgok kapcsán.

"Amit leírtál az pont ellentétes a valósággal. Jó ideje a nemzeti oldalon vannak többen. Elég megnézni, hogy melyik a két legnépszerűbb párt."

A Fideszre tavaly szavaztak kétmillióan, azokból 1 millió cigány, akik részben az előző pontban leírt dolog miatt nem vádolhatóak nacionalizmussal, hazaszeretettel, továbbá csomó olyan videó van, amelyben a félhülye cigányok készségesen mondják, hogy "odajött hozzánk a Fideszes, megkért minket rászavazásra, adott x ezer forintot / más szolgáltatást és szavaztunk rá".

Ugyan nem Fideszesek vannak a videóban, de itt is lelkesen mondják, hogy "megvásárolták a szavazataikat":

https://www.youtube.com/watch?v=xfYiPKBM5xY

A maradék egymillió között ugyan vannak tényleges hazaszerető lelkületű, megtévesztett emberek, de csomó olyan ember van, akinek nincs ideológiája, hanem valami személyi kultusz szindrómában / kognitív disszonanciában szenved, és ezek miatt követik Vityát gondolkodás nélkül.

2015. márc. 21. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!