Most akkor az ostoba Jobbikos lesz konzervatív, vagy Stumpf lesz radikális?
Bár a radikális szót nem ejti ki a száján, de ha egy kormány mindenen változtat egyszerre az sehogy sem lehet konzervatív! Persze a linkben leírt gondolatokat már hetekkel ezelőtt leírtam itt és kaptam érte jelzőket is bőven!
Jahh Buszt gyártani a magyarnak, hogy gondolok én ilyet! Import kiváltás „ kicsi fiú vagy még! És sorolhatnám mit is kaptam és láss ismét csodát!
Tudjátok nem vagyunk a legek legjei, de ostobák sem és végre nem csak azokat a keveseket kellene nézni a jobbikba „nem is biztos, sőt, hogy jobbikosok” akik szeretik a balhét!
De nézzétek a reklámokat! A Tv-ben FT alapú hiteleket reklámoznak !!!!
Csak gondold végig ez mit is jelent a monetáris gazdaságpolitikában, és a nemzetgazdaság számára, ha általánossá válik!
Jobbikos.
nem hát, mert ostoba ...
de látod, jobbikos, szal el kell neki nézni!
„nem hát, mert ostoba ...
de látod, jobbikos, szal el kell neki nézni!”
Részletek : Stumpf István politológus, az Orbán-kormány Miniszterelnöki Hivatalának egykori vezetője volt
„akárki kerül kormányra – újjá kell szervezni az államot, a közigazgatást.”
„halmozódnak a szociális feszültségek.”
„politikai élet egyfajta farkasvakságban szenved, mindenki mondja a sajátját.”
„venni azokat a saját jogú erőforrásokat, benne a földet, a vizet,”
„egy nemzeti szolidaritás közösség,”
„Ha ezeket a változásokat nem lépi meg a Fidesz, akkor vele szemben is megfogalmazódik ez a bizalmatlanság, és olyan spirálba kerülhet ő is, amiből nagyon nehezen tud kijönni.”
Te ezt hol olvastad a Fidesz programjában?
Persze nem a szavak szintjén, hanem végig gondolva, hogy mi is válthatja ki ezeket a hatásokat!
Barátom! Ha nem áll neki a Fidesz a duális gazdasági rendszer átalakításának.
A bankok működésének felülvizsgálatának és a magyar bankokkal szembeni elvárásoknak és támogatásainak. Ha nem egy nemzetgazdaságra épülő protekcionizmust fog követni akkor mire is számíthat? A ciklikus gazdaságpolitika nem járható önerőből, mert a GYF kormány a prociklikus baromságával kitakarította a kamrát. A társadalom pedig nem terhelhető olyan mértékben ami lehetővé tenné a fejlődést. Minden bevasalt Ft kontra produktivitást jelent.
Szóval a konzervatív gazdaságpolitikától jelentősen eltérő esetekkel kell számolni, amit hogy neveznél? „ furcsának? „ „Sajnos” csak a jobbik programjában van szó, import kiváltásról.
A kapcsolataink „ EU, IMF” át tekintésével, szinergikus gazdasági fejlesztésekre.
Én nem voltam lusta és átolvastam a Fidesz 282 oldalas EP programját és nem találtam még hasonlókat még csak a szavak szintjén sem!
Te biztosan egy nagyon okos Fideszes vagy , írd le vagy linkeld be hogy mi is utal ezekre a dolgokra! „ mert sajnos én nem találtam „
na megint itt van az idióta visszaidézgető.
Mást sem tud, csak álladóan magyarázni, jár a szája mint a kacsasegge állandóan.
Nem tudja elfogadni, hogy vannak akik nem akarnak a Jobbikra szavazni, mert agyilag csökött.
Olyan vagy mint a parkolókban az árusok, akik nem veszik észre mennyire idegesítőek és mennyire nem akarják megvásárolni a szar terméket, mert úgy reklámozod itt a jobbikot mintha kötelező lenne. Tényleg kiállhatatlan vagy. és nyit bakker egy témában naponta erről kb 5 kérdést vagy többet....elmebeteg
Most Te mit akarsz tőlünk?
Próbáld tömörebben fogalmazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!