Titeket nem háborít fel az izraeli nagykövet újabb ultimátuma, hogy a magyar Eurovíziós induló dalának a hátteréből vegyék ki a gázai mészárlás halottainak számát? Hogy van képük ehhez?
Figyelt kérdés
Egyébként mikor Izraellel kapcsolatban kritikus kérdéseket tettem fel mindig törölték a kérdéseim, hozzáteszem, hogy semmi bajom az ott élő emberekkel, csak a külpolitikájuk felháborító.2015. márc. 19. 19:14
11/15 anonim válasza:
10 -es ! Tőlem biztos nem kapsz pirosat.Én sem nézem.hallgatom azt a szemetet amit ott nyekeregnek
12/15 anonim válasza:
Én soha nem néztem ezt, és igazából nem is tudom, hogy pontosan mi ez az eurovízió, annyit tudok róla, hogy valami tehetségtelenség-kutató féleség. De büszke is vagyok rá, hogy nem ismerem.
Mindenesetre az igen is felháborító, hogy egy terrorállam nagykövete itt ossza kiskirálykodik. Mi köze van ennek bármihez is? Sajnos a kormány nagyon engedelmes a gazdáknak, aztán minden szavukra ugranak.
13/15 anonim válasza:
Én sem nézem ezt a szennyműsort.
Viszont, a zsidók meg ne akarjanak mindenbe beleszólni,borzalmas egy népség, azt hiszik, hogy privilégiumok van a 70 évvel ezelőtt történtek miatt.
Amúgy is, mit akar egy ázsiai ország az európai országok műsorában?
14/15 anonim válasza:
Én azon vagyok ki akadva ,hogy azoknak a számát meg bezzeg nem írják ki akiknek az életét az arabok ontótták ki......
15/15 anonim válasza:
Én ismerem és nézem az Eurovíziós Dalfesztivált mindig, hallottam az ügyről, és őszintén nem érdekel, mert a magyar dal sem tetszik. Ha tetszene se háborognék más mit mond. Gyerekek toporzékolnak csak ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!