Vajon olyan értelmesen fog a magyar miniszterelnököt választani, mint eurovíziós "énekest"?
Én is ettől félek.
Az MSZP , Gyurcsány majd felkapaszkodik az E.2014 hátán , figyeld meg.
Lehet újra Gyurcsány lesz az elnökünk , vagy a kedves kollégája , Magyarország másik tönkretevője ,(Li)Bajnai Gordon.
"Én is ettől félek. "
Tudom, hogy rettegsz. Felesleges. Viktorod már zsebretette a választókat a rezsicsökkentéssel, úgyhogy újabb 4 évig folytathatja a bohóckodást, meg az ország lejáratását. Dőlj hátra, lazíts, és énekeld a székely himnuszt.
4.
Miből szűröd le hogy a Fideszt pártolom?
Nem , nem támogatom őket , de még mindig jobbak mint ezek a bűnöző baloldaliak.
A Fidesz nem végez jó munkát , sőt elég pocsékot végez de még mindig jobbak mint a baloldaliak.
Maga lenne a rémálom ha megint egy csökött agyú balliberális kerülne hatalomra.Egy MSZP tag vagy volt MSZP tag.
"Maga lenne a rémálom ha megint egy csökött agyú balliberális kerülne hatalomra."
Vedd be a nyugtatódat. Viktorék biztos magyar kézbe vették a magánnyugdíjpénztári megtakarításaidat, úgyhogy ha eljön az ideje, nem kell majd gondolkodnod azon, mire költsd, mivel egy garast nem fogsz látni belőle. Matolcsy hamarosan biztos magyar kézbe veszi a devizatartalékot is. Nem, ők nem bűnözők...
6.
Elismerem vannak hibáik , de a Gyurcsány-Bajnai is volt elég.Fészekrakó program meg a hasonló hülyeségek.
A középosztályt jól megadóztatni...stb
Egyébként 2014-ben nem a Fideszre fogok szavazni.
Régebben támogattam őket de már váltottam.
#3! Játssz nyugodtan a túlélésre, én addig jól élek. Félj azoktól akik megkötik bárki kezét. Én nem félek, hanem elveszem tőle a kötelet. Várd az esélyt, én teremtem magamnak, és örülök, hogy nem vagy a konkurenciám.
#9! Innen üzenem, hogy ringatózz nyugodtan abban a tévhitben, mire kell a devizatartalék. Én mindenesetre megtettem a szükséges lépéseket, ezért mostantól (pontosabban már egy ideje) az sem zavar, ha az MNB új elnöke is így képzeli. Függetlenítettem magam tőle. Ez a megfelelő eljárás, addig, míg elég sokan nem lesznek azok, akik jól látják a helyzetet. Ja, és semmi közöm azokhoz, akiket te tévesen ballibként idézel. Azokat valóban nem érdemes szeretni, de a ballibhez annyi közük, mint nekünk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!