Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a német Tageszeitung az Eurovíziós Dalverseny előtt, amikor külön-külön értékelte az indulókat, Wolf Katiról ezt írta: „Sajnos, politikai okokból el kell, hogy utasítsuk. Orbán Viktor kegyeltjeinek egyike! "?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 16. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
ja a német sajtó ekézte rendesen. csak nem tudom miért kell a politikát belevonni.
2011. máj. 16. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Sajnálatos módon nem maradt ki a politika, ezt tény. Pl. azt is tudni lehetett, hogy Ciprus Görögországnak adja a legtöbb pontot, ahogy azt is, hogy Szlovákiában az első tízbe se fért bele, mert a ráérkező szavazatokat sorra elutasította a hálózat.

Azt nem is tudtam, hogy Izrael, Oroszország és Azerbajdzsán Európához tartozik, de gondolom fog még indulni Mexikó és Kína is jövőre.

2011. máj. 16. 17:21
 3/6 anonim válasza:
76%
A németek jobb, ha hallgatnak. Azt hiszik, hogy Düsseldorf miatt körülöttük forog az univerzum!
2011. máj. 16. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

1. ez a kijelentés is bebizonyítja, hogy ennek a rendezvénynek nem sok művészeti értéke van, ha a politika alapján döntenek.

2. Milyen bizonyíték van rá, hogy Wolf Kati (nekem egyébként annyira nem jön be) Orbán kegyeltje?

3. ennyit az elfogulatlanságról, kedves Tageszeitung :)

4. "zen még az sem vátoztat, hogy a felvidéki magyarok Wolf Katira leadott szavazatait a szlovákiai szolgáltató egyszerűen nem továbbította." erről még nem tudtam o.O

2011. máj. 16. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen dolog már az, hogy nem továbbítják a szavazatokat? Mégis mit képzelnek magukról a szlovákok? És hol vannak ilyenkor a nagy jogvédők, akik nálunk a cigányokat úgy védik, de leköltözni egy sem költözik le közéjük??? Miért vagyunk mi másodrangúak? És ez nem Orbánnal kezdődött, lehet, hogy a konokságával ő is rátett egy lapáttal, de legalább megmutatta a németeknek, hogy nem mindig az van, amit ők akarnak. Az egészben pedig a legundorítóbb, hogy itt már egy dalversenyt sem lehet politika nélkül elintézni...
2011. máj. 16. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Szánalmas! A nagy európai liberalizmus csodája. A politikai függetlenség... na persze! Még ebbe is belekeverik a politikát, ez igazán szemétség tőlük. Mintha Orbánnak bármi köze is lenne hozzá. Bezzeg, ha a Fidesz vagy bárminemű jobboldal politizál, az uszítás, azt kikérik maguknak, de ez??? Kezd elegem lenni!
2011. máj. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!