Mit szóltok hozzá, hogy a német Tageszeitung az Eurovíziós Dalverseny előtt, amikor külön-külön értékelte az indulókat, Wolf Katiról ezt írta: „Sajnos, politikai okokból el kell, hogy utasítsuk. Orbán Viktor kegyeltjeinek egyike! "?
Sajnálatos módon nem maradt ki a politika, ezt tény. Pl. azt is tudni lehetett, hogy Ciprus Görögországnak adja a legtöbb pontot, ahogy azt is, hogy Szlovákiában az első tízbe se fért bele, mert a ráérkező szavazatokat sorra elutasította a hálózat.
Azt nem is tudtam, hogy Izrael, Oroszország és Azerbajdzsán Európához tartozik, de gondolom fog még indulni Mexikó és Kína is jövőre.
1. ez a kijelentés is bebizonyítja, hogy ennek a rendezvénynek nem sok művészeti értéke van, ha a politika alapján döntenek.
2. Milyen bizonyíték van rá, hogy Wolf Kati (nekem egyébként annyira nem jön be) Orbán kegyeltje?
3. ennyit az elfogulatlanságról, kedves Tageszeitung :)
4. "zen még az sem vátoztat, hogy a felvidéki magyarok Wolf Katira leadott szavazatait a szlovákiai szolgáltató egyszerűen nem továbbította." erről még nem tudtam o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!