Mit gondoltok a következő német cikkről? (Némettudást igényel. )
Nekem hiányérzetem van! :-(
Sehol egy cikk, sehol egy link...
Pedro
Nekem az, hogy már a németeknek is feltűnt, hogy itt újra a koncepciós perek ideje jön. Mindenkit lecsuknak, akire az új hatalom azt mondja, hogy miatta történt ez meg az... VISSZAMENŐLEG!
Ha bevezetik az egészségtelen élelmiszerekre kivetett adót, azt is visszamenőleg fogják tenni? Csak mert akkor az eddig elfogyasztott McDonalds sültkrumplik után már egy vagyonnal fogunk tartozni.
Áh, inkább nem is bosszantom magam. Majdcsak megjön az emberek esze előbb-utóbb. (Csak addigra már késő lesz.)
Pedro
Ha a Die Welt sipákol, ez annak a jele, hogy a kormány jó úton halad.
Ugyanez vonatkozik a Süddeutsche Zeitungra és a komplett osztrák sajtóra talán a Krone kivételével.
Egyetértek, Orbán jó úton halad, te meg kérdező ne ilyen baloldali lapokból tájékozódj. Nem látod, hogy Bárándy az ATV-hez ment nyilatkozni és nem a HIR TV-hez.
A Die Welt nevéből ítélve szabadkőműves érdekeket képvisel és azért támadják Orbánt mert az ő hatalmukat akarja csorbítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!