Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a következő...

Mit gondoltok a következő német cikkről? (Némettudást igényel. )

Figyelt kérdés
Már a németek is nyíltan kimondják, Orbán és a pártja diktátor hajlamai miatt furcsa, demokráciához nem méltó dolgokat művel az országban, mindenhova beteszik a saját embereiket, hogy a hatalom mindenhol csak az övék legyen. Kérem, csak az nyilatkozzon, aki el tudja olvasni a cikket. Mit gondoltok róla?
2011. aug. 4. 22:44
1 2
 1/16 Sz1u ***** válasza:
83%
...und wo ist der deutsche Zeitungsartikel?
2011. aug. 4. 22:51
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem hiányérzetem van! :-(

Sehol egy cikk, sehol egy link...

Pedro

2011. aug. 4. 22:59
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Ohne den Artikel ist es ein bisschen schwer...
2011. aug. 4. 23:01
 4/16 A kérdező kommentje:

Elnézést, az valahogy lemaradt.

[link]

2011. aug. 4. 23:14
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az, hogy már a németeknek is feltűnt, hogy itt újra a koncepciós perek ideje jön. Mindenkit lecsuknak, akire az új hatalom azt mondja, hogy miatta történt ez meg az... VISSZAMENŐLEG!

Ha bevezetik az egészségtelen élelmiszerekre kivetett adót, azt is visszamenőleg fogják tenni? Csak mert akkor az eddig elfogyasztott McDonalds sültkrumplik után már egy vagyonnal fogunk tartozni.

Áh, inkább nem is bosszantom magam. Majdcsak megjön az emberek esze előbb-utóbb. (Csak addigra már késő lesz.)

Pedro

2011. aug. 4. 23:44
 6/16 anonim ***** válasza:
A messziről jött ember esete ugye? Hol voltak ezek az okosok az elmúlt 8 évben?
2011. aug. 5. 02:03
 7/16 anonim ***** válasza:
különben szerintem a németek csak félnek, hogy elveszíthetik a posztkomcsi vámmentes eu gyarmatukat ha így megy tovább
2011. aug. 5. 02:13
 8/16 anonim ***** válasza:
77%

Ha a Die Welt sipákol, ez annak a jele, hogy a kormány jó úton halad.

Ugyanez vonatkozik a Süddeutsche Zeitungra és a komplett osztrák sajtóra talán a Krone kivételével.

2011. aug. 5. 03:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek, Orbán jó úton halad, te meg kérdező ne ilyen baloldali lapokból tájékozódj. Nem látod, hogy Bárándy az ATV-hez ment nyilatkozni és nem a HIR TV-hez.

A Die Welt nevéből ítélve szabadkőműves érdekeket képvisel és azért támadják Orbánt mert az ő hatalmukat akarja csorbítani.

2011. aug. 5. 09:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy baloldalt támogató szavazó, de szerintem ezúttal igaza van, bármilyen beállítottságúak is legyenek, a német cikkíróknak.
2011. aug. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!