Mit gondoltok a következő német cikkről? (Némettudást igényel. )
Figyelt kérdés
Már a németek is nyíltan kimondják, Orbán és a pártja diktátor hajlamai miatt furcsa, demokráciához nem méltó dolgokat művel az országban, mindenhova beteszik a saját embereiket, hogy a hatalom mindenhol csak az övék legyen. Kérem, csak az nyilatkozzon, aki el tudja olvasni a cikket. Mit gondoltok róla?2011. aug. 4. 22:44
11/16 anonim válasza:
kérdező szerintem te bárkinek igazat adnál aki a fideszt szidja
12/16 A kérdező kommentje:
Ez nem így van, van 1-2 gondolata, terve a Fidesznek, amit kifejezetten támogatok, bár 1-2 jó gondolat miatt nem szavazok egy pártra, ennél nekem több kell, ez tény. Viszont tényleg vannak jó ötletek is, a módszerek helyes voltában nem vagyok biztos, de maga a terv jó (pl egyetemek leépítése, támogatott helyek csökkentése - egyetemistaként is azt mondom, túl sok nem odavaló ember jár, részben hozzánk is, vagy a rendvédelmi dolgozók nyugdíjával kapcsolatos tervek). Tehát nem vagyok elvakult, tipikus Fidesz-ellenes, csupán nem tetszenek a hatalom bebetonozásáért való módszereik.
2011. aug. 5. 13:21
13/16 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg félti a demokráciát. Azért érdemes lenne legalább egy negyedikes történelem könyvbe beleolvasni és összerakni a képet...
Én sem nézem jó szemmel, hogy az életemet teszik bizonytalanná. Az MSZP se sokkal jobb, ez tény, de azért ha nincs ló, jó a szamár is...
Megmagyarázná valaki, hogy miként lehet, hogy szeptember óta pl. havi szinten ugyanannyit költök ugyanazokra az élelmiszerekre és mégis kevesebbet tudok vásárolni belőlük?
15/16 A kérdező kommentje:
Drágul az üzemanyag, drágulnak az áruk is. Na meg hát állam bácsi is szépen igyekszik, hogy minden drágább legyen. ha még miattuk nem lett az, majd jövőre a kivetett adókkal.
2011. aug. 5. 20:12
16/16 anonim válasza:
ma 13:08
Szerinted ki veszi be a szokásos álsemleges maszlagot? Peeersze, persze, nem vagy baloldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!