Provokátor vagyok hogyha Fideszt kritizáló kérdést teszek fel?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 16:07
2/9 anonim válasza:
Esetleg ha ti ballibsik nem csak kritizálni tudnátok...
4/9 anonim válasza:
Most párttól függetlenül: Ha úgy teszed fel a kérdést hogy az igazából egy költői kérdés, és csak egy fajta választ fogadsz el akkor kicsit igen...
(Pl. Ki az a hülye aki XY-ra szavaz?)
5/9 anonim válasza:
Nem, amennyiben van tényleges kérdés, és nem csak a fidesz lehúzásáról szól.
6/9 anonim válasza:
De a fideszesek szerint az is provokátornak minősül, ha valaki egy magyar és mellette egy EU zászlóval megyek ki ünnepelni? akkor már rögtön hazaáruló? vagy rosszul tudom ?
7/9 anonim válasza:
Pedig egyszer jó lenne már kritikát hallani, nem csak a már kitalálásakor is nevetséges kamu demagógokat hallani.
8/9 anonim válasza:
Mindenki provokátor, aki nem naracssárga! Vesszenek a körték! :DD
9/9 anonim válasza:
Számomra nem vagy az, bár én Jobbik szavazó vagyok. De ha én tettem fel egy kritikusabb kérdést ami érinti mind a Fideszt, mind a baloldalt, akkor hirtelen én lettem a közös ellenségkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!