Provokátor lennék?
Figyelt kérdés
Tegnap kint voltunk a megemlékezésen és megemlítettem a baráti körnek hogy milyen jó hogy ennyien itt vagyunk, de nem lennének ennyien itt ha nem hoztak volna fel embereket vidékről külön busszal stb.
Erre egy 60 év körüli hölgy odajött hozzám és azt mondta, hogy ez csak engem igazol, hogy milyen szégyentelen provokátor vagyok...
Az lennék?
2013. okt. 24. 14:17
1/3 anonim válasza:
Ha ennyi történt még nem nevezném provokációnak.
Viszont azt nem értem miért baj, ha külön buszokkal jönnek a vidékiek? Ez jól szervezettségre utal, semmit nem von le a jelenlévők értékéből. Akkor lenne baj, ha kényszerítenék őket.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a 60 év körüli hölgy a provokátor. Valószínűleg úgy ment végig az útvonalon, hogy csak azt leste, kibe köthet bele.
3/3 PHP de kóder! válasza:
azt nem ertem, miert kell a nyilascsurhet unnepelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!