A Jobbik rontja Magyarország nemzetközi megítélését?
Sokan külföldről szörnyülködve figyelik, hogy Magyarországon egy szélsőjobboldali párt ennyire erős, sőt Európában, talán a legerősebb.
Persze, elismerem a külföldi média túloz, nem SS haláltáborőrök a Jobbikosok, viszont elég radikálisok, autokratikus vezetést akarnak, illetve nyugatellenesek, Európaellenesek, kissé rasszisták.
Ez rontja Magyarország nemzetközi megítélését, a befektetők nem nagyon szeretik a szélsőséges, kiszámíthatatlan pártokat, de olyan országokat sem, ahol ennyire erősek ezek a nézetek.
"Édesanyádra is tökéletesen illik az utcalány kifejezés definíciója, ennek ellenére mis sem értjük miért fáj ha lekvrvázzák."
Édesanyám egy szerény és visszafogott hölgy, aki a légynek nem tudna ártani, úgy hogy jobb, ha nyomsz egy offot a gambádra.
Szerintem igen.Nekem egyébként fő bajom az a Jobbikkal,hogy ha ők hatalomra kerülnének egyszer akkor tuti,hogy ők építenék ki a legnagyobb médiadiktatúrát és cenzúrát.(Talán nagyobbat,mint a fidesz.)
Bár nálam még mindig a süllyesztő legalján a fid esz van.
A Jobbik nem szélsőjobb, és Magyarország megítélését az Mszp rontja, volt rá példa hogy ugyan azzal a szavakkal szidták Magyarországot, mint amit az Mszp mondott el, nyilván próbálják lejáratni Magyarországot, és azzal együtt a hatalmon lévőket, hogy ők legyenek hatalmon, de az hogy az országról rémhíreket terjesztenek, és ezzel egész Magyarország megítélését valótlan dolgokkal rontják ez vállalhatatlan. Utolsó mocsadék az egész.
Azt kihagytam hogy az ilyen esetekből derül ki honnan veszik az újságírók az ihletet. . Erre csak annyit lehet mondani hogy Szavazzatok az Mszp és a DK ellen.
# 29
Nyilván mi vagyunk a kisiskolások...
Majd, ha időd engedi nézz utáni mi a különbség a radikális- és a szélsőjobb között. Mert nem ugyanaz, mi pedig szélsőjobbról beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!