Van itt még olyan, aki egy Jobbik kormány esetén elhúz innen, amíg csak lehet?
"Bocs, de szerinted a Jobbik tehet arról, hogy a cigányok többségében bűnözők? "
Na latod, es megsertodsz ha valaki azt mondja rad hogy egy buta rasszista vagy. A ciganyok tobbsegeben nem bunozok.
"Vállajon felelősséget a létező összes fórumon megjelenő hozzászólásokért?"
Nem kell erte felelosseget vallalni, de jol jellemzi oket es a kovetoiket. Ha Vona nem is, de a masodik vonal mar siman tesz olyan kijelenteseket amiket a forumokon lehet olvasni. Ez a reteg adja a part gerincet, ebbol fejlodott ki, erre epul. Ha megprobaljak megtagadni, ez a reteg fog elsokent elfordulni toluk. De miert probalnak, a mostani cukisagkampany kimondottan a kozepre huzodasrol szol, es csak egy kifele mutatott kep.
"Csak tudnám, hogy mi a frászkarikáért borítékoljátok a kilépést, amikor egy népszavazás akár azzal is végződhet, hogy maradunk az EU-ban? "
Nem boritekolom, csak tudom hogy azzal is vegzodhet hogy kilepunk, plane egy demagog kampany utan.
" Ha maradunk, és a Jobbik elfogadja ezt, akkor mit fogsz kitalálni? "
Majd akkor beszelunk rola, ha eljutunk idaig. Jelen esetben azt latom hogy a Jobbik teljes gozzel az EU ellen dolgozik.
"a belépéskor való népszavazáson, teljesen megtévesztették az embereket?"
Megis miben? En nem emlekszem ilyesmire.
"az első körben leülnének TÁRGYALNI az EU-val?"
Ja, olyan dolgokrol amikrol mindenki tudja hogy populista baromsagok, es az EU nem fog belemenni. Aztan persze a Jobbik mondhatja hogy hat mi targyaltunk, nem sikerult, ezert kilepunk. Pedig elso pillanattol kezdve nyilvanvalo mi a valodi cel. A targyalas csak porhintes.
" tök hülye az egész angol társadalom, gratulálok"
Meg jo hogy te tudod hogy mit gondol az EGESZ angol tarsadalom.
" kilépni pedig tilos"
Ki mondta? Ha a magyarok olyan ostobak hogy ki akarnak lepni, akkor lepjenek ki nyugodtan. Csak aztan ne reklamaljanak ha masnap csodbe megy az orszag. Fogalmatok sincs mivel jarna egy EU kilepes, azt hiszitek minden ugyanugy maradna, csak nem szolna bele Brüsszel a dolgaitokba. Hat baratom rossz hirem van: nem igy lenne. Igy altalaban egyebkent a nagyon fiatalok gondolkodnak, akik az EUba es Schengenbe nottek bele, es fogalmuk sincs milyen volt korabban.
"egyre több ország azon van, hogy hogyan szabaduljon meg az EU-tól"
Tenyleg, kik?
"németek is úgy gondolták, hogy nincs szükségük az eurozónára"
Pont hogy a nemetek jarnak a legjobban az eurozonaval es ezt tudjak is, te pontosan mirol is beszelsz?
"amikor csak elfogult helyekről tájékozódsz?"
Ezt meg honnan veszed hogy en honnan tajekozodom? Szerintem tobbet tudok a Jobbikrol mint te.
"Na latod, es megsertodsz ha valaki azt mondja rad hogy egy buta rasszista vagy. A ciganyok tobbsegeben nem bunozok"
Ezt alá tudnád támasztani esetleg valamivel? Egyébként nem értem, hogy miért lennék megsértődve, mert leírtam egy tényt. Ha engem rasszistának neveznek, az számomra teljesen semleges jelentésű, esetleg csak megmosolygom az illetőt, mivel nem tudja miket hord össze. A rasszista szónak semmiféle negatív hatása nincs, hiába dobáljátok ész nélkül.
"Nem kell erte felelosseget vallalni, de jol jellemzi oket es a kovetoiket."
Most idézzek akkor a becsületes cigány többség szájából, hogy miket karattyolnak, mondjuk egy tettenért áramlopás közben? Majd utána könyveljem el, hogy igen, ezek szerint náluk ilyen az alap irányvonal mind viselkedésben, mind bármi másban?
"Nem boritekolom, csak tudom hogy azzal is vegzodhet hogy kilepunk, plane egy demagog kampany utan."
Csak ismétlem magam, mivel itt a népre van bízva a döntés. Annak idején volt kampány a Nato ellen is, mégsem lett eredménye.
"Megis miben? En nem emlekszem ilyesmire."
Mondjuk olvastam nem is egy cikket, amiben azt írták le, hogy a belépést követő 1-2 évben lassul a gazdaság teljesítőképessége, majd utána jön egy meredek fellendülés, és egy meredeken emelkedő életszínvonal javulás. Ráadásnak ezt egy finn példával igyekeztek alátámasztani. Na most ez egy megtévesztés volt, mivel a két ország helyzete nagyon nem egyező, és mint látjuk, nem úgy történtek a dolgok, ahogy egyesek láttatni akarták.
"Ja, olyan dolgokrol amikrol mindenki tudja hogy populista baromsagok, es az EU nem fog belemenni. Aztan persze a Jobbik mondhatja hogy hat mi targyaltunk, nem sikerult, ezert kilepunk. Pedig elso pillanattol kezdve nyilvanvalo mi a valodi cel. A targyalas csak porhintes."
Szerintem számodra ez csak azért porhintés, mert jobbról jött az újratárgyalás felvetése.
"Meg jo hogy te tudod hogy mit gondol az EGESZ angol tarsadalom."
Te írtad rájuk, hogy ők sem normálisak ha népszavaztatnak az EU-ról, és mondjuk behúznak egy kövér x-et a "nem" rublikába. Folyt köv.
"Tenyleg, kik?"
Anglia, Görögország, Németország (csak 52%-uk gondolja úgy, hogy az EU-ban a helyük), arról nem is beszélve, hogy a Csehek bizalma az EU iránt rekordmélypontot ért el az előző évben. Ha jól tudom Hollandia lakosságának harmada is inkább kint látná az országát az EU-ból, mint bent. A Norvégok bár nem tagok, de még mindig határozottan magas az EU-t elutasítók száma az országban. Továbbá komoly euroszkepticizmus figyelhető meg Finnországban is.
"Ezt alá tudnád támasztani esetleg valamivel?"
Te allitottad hogy a cigaony tobbsege bunozo. Neked kell ezt alatamasztanod valamivel.
De nem fogod tudni mert nem igaz.
"mint látjuk, nem úgy történtek a dolgok"
Kozben volt egy gazdasagi vilagvalsag meg tokeletesen alkalmatlan magyar kormanyok hosszu sora. Mi vagyunk azert a felelosok hogy itt tartunk, nem az EU tagsag.
Hja hogy kozvelemenykutatasokrol beszelsz?
Olyan orszagot mondj ahol a hivatalos politika resze a kilepes. Anglia az egyetlen, ahol ez felmerul, de ok is inkabb zsarolasnak hasznaljak, es nem fognak kilepni.
"Te allitottad hogy a cigaony tobbsege bunozo. Neked kell ezt alatamasztanod valamivel.
De nem fogod tudni mert nem igaz. "
Akkor mivel magyarázod a cigányság nagyobb mértékű számarányát a börtönökben? Mert a magyar lakossághoz képest (még) kevesebben vannak, de ennek ellenére megdöbbentően sokan csücsülnek közülük börtönben. Vannak ide vonatkozó anyagok, egy kis kutatással bárki számára hozzáférhetőek (ami nem jellemző az itteni válaszadók többségére). Persze nem árt eligazodni a sorok között, mivel elég sok "kozmetikázást" tapasztaltam.
"Kozben volt egy gazdasagi vilagvalsag meg tokeletesen alkalmatlan magyar kormanyok hosszu sora. Mi vagyunk azert a felelosok hogy itt tartunk, nem az EU tagsag. "
Ezt elmesélhetnéd azoknak is, akiknek az EU miatt kellett lehúzni a rolót.
"Olyan orszagot mondj ahol a hivatalos politika resze a kilepes. Anglia az egyetlen, ahol ez felmerul, de ok is inkabb zsarolasnak hasznaljak, es nem fognak kilepni."
Ahol vannak euroszkeptikus pártok, ott ez is a politika része, attól függően, hogy bent vannak-e az adott ország parlamentjében. Nem is olyan régen még a franciák is kilépéssel "fenyegetőztek", nem csak az angolok, és szintén nem csak náluk vannak a fenti pártokhoz hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!