A zsidók is folyamatosan mennek vissza Izraelbe, pedig nem a biztonságáról híres, bármikor bekapcsolhat a sziréna, bárhol becsapódhat egy rakéta.
2015. márc. 17. 14:16
12/45 anonim válasza:
Dehogy megyek, én saját szememmel akarom látni, ahogy pár hónap alatt csődbe viszik az országot, utána meg a csalódott, éhező emberek rágyújtják az egész mocskos bagázsra a Parlamentet.
2015. márc. 17. 14:24
13/45 anonim válasza:
Az biztos, hogy elgondolkodnék rajta, bár nekem már a Fidesz is sok kommunizmusban, szóval alapból is készülök, hogy mikor kell elmenekülni.
2015. márc. 17. 14:37
14/45 anonim válasza:
Jelen!
2015. márc. 17. 14:57
15/45 anonim válasza:
Inkább az a kérdés hogy lesz olyan hülye aki itt marad? Egyébként soha nem fognak nyertni mert ahhoz kell a cigók meg a nyuggerek szavaztai.
2015. márc. 17. 15:10
16/45 anonim válasza:
A legröhejesebb az, hogy az egész kérdést és témakört az előítélet szülte. Soha nem láttátok a Jobbikot kormányozni, mégis mitől rettegtek? Nem az előítéletek ELLEN kéne küzdenetek, mintsem élen járni benne?
2015. márc. 17. 15:18
17/45 anonim válasza:
szerintem senki sem retteg egyszeruen tartanak attol hogy a Jobbik bevaltja azt a sok ostobasagot amit hirdet, pl. keleti orientacio, kilepes a natobol es az eubol.
2015. márc. 17. 15:21
18/45 anonim válasza:
+ nyugati cegek kiuldozese az orszagbol.
2015. márc. 17. 15:21
19/45 anonim válasza:
17:
Anno 2010 előtt a Fidesszel sem az volt elsősorban a bajom, amit 98-2002 között csináltak, hanem az, amit már 2010 előtt évekig nyomattak (lásd pl.: szociális demagógia, multiellenesség, piacellenesség, valamint ahogy a helyi Fideszes önkormányzatokra épülő árnyékkormányt felépítették). Semmit nem csodálkoztam ezek után a kormányzásukon, nem nevezném őket hazugnak, mert pont azt a hülyeséget valósították meg, mint amit előtte kommunikáltak. Na, látod, ugyanez a baj a Jobbikkal, ráadásul majdnem pont ugyanazokban a kérdésekben megy még tovább a Jobbik, amiket a Fidesz csinál, és nem működnek.
Mellesleg hiába tagadják egyes Jobbikosok a szélsőséges nézeteket, én olvasok Jobbikhoz kötődő sajtót, és rendszeresek az elszólásaik.
2015. márc. 17. 15:56
20/45 anonim válasza:
18/19:
Pontosan. Fidesz a köbön, amit hirdetnek. Én viszont kevesebb Fideszt szeretnék. Ha a Jobbik jut hatalomra, nő az esélye, hogy az államosítások eljutnak abba a szektorba is, ahol én dolgozok, akkor már mindenképpen menni kell, vagy ha megpróbálják rátenni a megtakarításaimra a kezüket. Ezek távol sem irreális forgatókönyvek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!