Van itt még olyan, aki egy Jobbik kormány esetén elhúz innen, amíg csak lehet?
Nem lesz se Jobbik, se semmi más jelenlegi ellenzéki pártból kormány. A Fidesz bebetonozta magát erre és a rákövetkező ciklusra is, legkevesebb 7 évig még ők lesznek itt, akkora magánvagyont és befolyást szereztek, ami rendszerváltás utáni időszakban még senkinek sem volt, ilyen háttérrel meg röhögve is képesek bennmaradni a parlamentben.
7 éven belül talán kihal annyi nyugdíjas és kormánytag, hogy talán, de tényleg csak talán nem lesznek újra megválasztva. Annak azonban örülök, hogy a Jobbik kezdi elveszíteni a radikálisait és a helyükre kevésbé elvakult emberek kerülnek, akiknek a gondolataik nem merülnek ki abban, hogy "vesszen Trianon és az összes bibsi". Ha ezt a tendenciát képesek fenntartani, akkor jó eséllyel a mostani fiatal generációt (ami addigra a kereső- és szavazóréteg egy jelentős résztét fogja kitenni) kellően meg tudja nyerni majd. Nem vagyok Jobbik szimpatizáns, legalábbis a jelenlegi Jobbiké nem, azonban a Jobbik és az LMP a jelen pártok közül az egyetlen olyanok, akik képesek a változásra, mert nem az öregek kiszolgálását és megnyerését tekintik fontosnak, hanem egy új jövő megalapozásán dolgoznak, ám a parlamenti többség visszaállítása érdekében az LMP valószínűleg be lesz kebelezve.
Van. Ti csak maradjatok. Jó lesz nektek itt Magyaroknak.
(persze én is magyar vagyok, de a szemetekben úgy sem, meg hát én csak magyar vagyok kis m-mel és nem Nagy Magyar, de nem baj túl élem, mindenki boldog)
23-as ja
priuszunk is van meg most jöttünk ki a sárgaházból
nem rettensz meg amikor meglátod a tükörben magadat, ekkora ostobaság láttán?
Én nem, mindenem ideköt.
De ha valamelyik baller pártocska nyerne, és nem nagyon kötne ide semmi megfontolnám az elmenetelt.
"Dehogy megyek, én saját szememmel akarom látni, ahogy pár hónap alatt csődbe viszik az országot, utána meg a csalódott, éhező emberek rágyújtják az egész mocskos bagázsra a Parlamentet."
Nekem jó lesz neten nézni. :D
25-ös!
Mert az nem világverő ostobaság amit ti szajkóztok? Fajírtás, jó magyar-nem jó magyar, deportálások...majd valszeg ez bekövetkezik EU és Nato tagokként...majd hagyják ölbetett kézzel. Na ezért hülyeség amit írtok, egyszerűen lusták vagytok a gondolkodni.
Szerintem igazam volt a sárga házzal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!