Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt még olyan, aki egy...

Van itt még olyan, aki egy Jobbik kormány esetén elhúz innen, amíg csak lehet?

Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 13:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Nem lesz se Jobbik, se semmi más jelenlegi ellenzéki pártból kormány. A Fidesz bebetonozta magát erre és a rákövetkező ciklusra is, legkevesebb 7 évig még ők lesznek itt, akkora magánvagyont és befolyást szereztek, ami rendszerváltás utáni időszakban még senkinek sem volt, ilyen háttérrel meg röhögve is képesek bennmaradni a parlamentben.

7 éven belül talán kihal annyi nyugdíjas és kormánytag, hogy talán, de tényleg csak talán nem lesznek újra megválasztva. Annak azonban örülök, hogy a Jobbik kezdi elveszíteni a radikálisait és a helyükre kevésbé elvakult emberek kerülnek, akiknek a gondolataik nem merülnek ki abban, hogy "vesszen Trianon és az összes bibsi". Ha ezt a tendenciát képesek fenntartani, akkor jó eséllyel a mostani fiatal generációt (ami addigra a kereső- és szavazóréteg egy jelentős résztét fogja kitenni) kellően meg tudja nyerni majd. Nem vagyok Jobbik szimpatizáns, legalábbis a jelenlegi Jobbiké nem, azonban a Jobbik és az LMP a jelen pártok közül az egyetlen olyanok, akik képesek a változásra, mert nem az öregek kiszolgálását és megnyerését tekintik fontosnak, hanem egy új jövő megalapozásán dolgoznak, ám a parlamenti többség visszaállítása érdekében az LMP valószínűleg be lesz kebelezve.

2015. márc. 17. 17:39
 22/45 anonim ***** válasza:
33%
Mégis mitől kéne félnem egy Jobbik kormány alatt? Dolgozom, nincs priuszom és nem is lesz. Szerintem az előbbi "menekülőknek" már eleve van egy kis előéletük a rendőrségnél, valamint a bolondok házában és ezért lépnének le.
2015. márc. 17. 17:39
 23/45 anonim ***** válasza:
51%

Van. Ti csak maradjatok. Jó lesz nektek itt Magyaroknak.

(persze én is magyar vagyok, de a szemetekben úgy sem, meg hát én csak magyar vagyok kis m-mel és nem Nagy Magyar, de nem baj túl élem, mindenki boldog)

2015. márc. 17. 18:36
 24/45 anonim ***** válasza:
88%

23-as ja

priuszunk is van meg most jöttünk ki a sárgaházból

nem rettensz meg amikor meglátod a tükörben magadat, ekkora ostobaság láttán?

2015. márc. 17. 18:38
 25/45 anonim ***** válasza:
11%
Menjetek csak, legalább lesz munkahelye azoknak, akik nem a sült galambot várják.
2015. márc. 17. 18:39
 26/45 anonim ***** válasza:
10, de kitoloncolnák őket az Eu-ból, miután kiléptünk vagy kiraktak, így kénytelen lenne mindenki hazajönni.
2015. márc. 17. 18:48
 27/45 anonim ***** válasza:

Én nem, mindenem ideköt.

De ha valamelyik baller pártocska nyerne, és nem nagyon kötne ide semmi megfontolnám az elmenetelt.

2015. márc. 17. 20:33
 28/45 anonim ***** válasza:
Például én.
2015. márc. 17. 21:06
 29/45 anonim ***** válasza:

"Dehogy megyek, én saját szememmel akarom látni, ahogy pár hónap alatt csődbe viszik az országot, utána meg a csalódott, éhező emberek rágyújtják az egész mocskos bagázsra a Parlamentet."

Nekem jó lesz neten nézni. :D

2015. márc. 17. 21:08
 30/45 anonim ***** válasza:

25-ös!

Mert az nem világverő ostobaság amit ti szajkóztok? Fajírtás, jó magyar-nem jó magyar, deportálások...majd valszeg ez bekövetkezik EU és Nato tagokként...majd hagyják ölbetett kézzel. Na ezért hülyeség amit írtok, egyszerűen lusták vagytok a gondolkodni.

Szerintem igazam volt a sárga házzal kapcsolatban.

2015. márc. 18. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!