Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a bevándorlás...

Akik szerint a bevándorlás helyes, azok hallottak már a Nyugat-európai "no-go" zónákról, vagy a párhuzamos társadalmakról?

Figyelt kérdés

2015. márc. 16. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nyugton sem a mérnökökkel-orvosokkal van a baj, és akik pártolják a bevándorlást általában rájuk gondolnak.
2015. márc. 16. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
#1..azt agyelszívásnak hívják és nem mossák össze a nyomorból menekülőkkel
2015. márc. 16. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
fogadjon örökbe két szenegálit aki a nyomorban menekülést támogatja...
2015. márc. 16. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A képzett, kvalifikált, dolgos bevándorlókkal semmi bajom.

A nincstelen, legalja, selejt makik nem kellenek.

2015. márc. 16. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, h te hol hallottál ezekről a no go zónákról? Csak mert én 7 éve az Egyesült Királyságban élek, de nem tudok ilyenekről. Egyszer volt rá példa, h muszlim férfiak kisebb csoportja belekötött nőkbe az utcán, mert nem jól viselték a hidzsabot, de őket az igazi rendőrség helyre tette. Tudod, létezik ilyen, h rendőrség, meg jogszabályok.
2015. márc. 16. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Olvastam ezekről a "hetek.hu" politikai és közéleti oldalon (Muszlimok Európája), valamint innen szemezgetett az "atv" csatorna internetes oldala is (atv.hu). Találtam még cikket róla az "mno" oldalán is, amiben megemlítik az index által leközölt "Saríarendőrség razziázik egy német városban" című cikket, valamint a "Muszlim erkölcsvédők járőröznek Londonban" c. írást is.
2015. márc. 16. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!