Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ma meglehet élni...

Szerintetek ma meglehet élni Magyarországon tisztességes munkából?

Figyelt kérdés
Szerintem nem. Kérem szépen,szerintem itt a román meg a cigány megél,a magyar nem!
2010. febr. 15. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Van interneted, számítógéped, időd hogy fütőt lakásból irogass, te megélsz a fizetésedből? Akik segélyből élnek egy nyomortanyán nem futtja ilyesmire, a gyerekeit egyedől nevelő nővér anyukának szintén nem. Talán nem kéne ilyen kérdést felteni.
2010. febr. 15. 23:56
 22/25 anonim ***** válasza:

23:55: "egyes afrikaiak mint meg nem adnának itt a munkanélküli segélynek"

És, mit csinálnának vele?

Te még mindig nem érted a különbséget a MEGÉLHETÉS és a VEGETÁLÁS között.

2010. febr. 16. 00:40
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi megélünk.Világéletünkben tisztességesen dolgoztunk.A kis fizuból is lehet spórolni... Van kevés félretett pénzünk is,amihez baj esetén hozzá tudunk nyúlni.Lehet ,nem járunk milliós kocsival, és nem kacsalábonforgó palotában lakunk.Szóval én nem szoktam panaszkodni. De ehhez két állás kell,egy fizetésből már én se nagyon tudnék 2 gyerekkel gondtalanul megélni. Borsod megye,40-es áplónőnő
2010. febr. 16. 08:37
 24/25 anonim válasza:

Hadd ne sajnáljam már a segélyből élőket! Én tegnap mentem be a szociális osztályra, de majdhogynem elzavartak, mert fehérbőrű vagyok...

Adjanak munkát, én akarok dolgozni! Sokan akarnak, csak nincs hol! A mocskos vállalkozók meg minél kevesebb emberrel akarják megoldani a termelést. Édesanyám minden áldott nap 12 órát dolgozik, de papíron csak 8-at. Túlóráért nincs pótlék. "El lehet menni. Van helyedre 100 másik."- ezt mondja a főnöke...

Szóval éhenhaláshoz sok, de normális élethez kevés az, amit ma megkeresel. Lényegtelen, hogy értelmiségi vagy, vagy gyári munkás, ha a felmenőid nem tolják alád a kezdő tőkét. (lakás, kocsi...)

2010. febr. 16. 10:33
 25/25 anonim ***** válasza:
59%
Tisztességes munkából megélek, de előre nem jutok(esélytelen pl egy lakást összespórólni vagy a hitel törlesztőit)
2010. febr. 16. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!