Valaki el tudná mondani, hogy Magyarország miért ne lépjen ki az Európai Unióból?
Akkor még egyszer az akácról, nem a gondozott példányokkal van baj, azokkal sem amiket valaki a hobbikertben tart! Aligátort is tarthatsz, ha betartod az előírásokat, de szabadon engedni veszélyes! A baj azzal van, ha mondjuk az akác rászabadul egy őshonos tölgyerdőre, és ott válik egy kiirthatatlan cserje szerű növénnyé. Mellesleg tényleg bődületes sebességgel képes terjedni, és hihetetlenül ellenálló, én például tavaly nyáron vágtam ki egy akácfát, most, hogy itt a jó idő megnéztem, hát nem elindult tönkből a mocsok! Ráadásul nem is csak valami kis oldalhajtás, hanem másfél-két méteres 4-5cm vastagságú ágak, és tele vannak tövissel az ágai, egy szinte kiirthatatlan növény.
Minden érdeme elismerése mellett, mint tűzifa, talaj megkötő növény és méhészek mézelő méhei számára értékes növény, én szívből rühellem.
"Az ötletem persze ettől még zseniális,ezt mindenki tudja,aki kicsit is konyít a világpolitikához!"
Aki meg valóban konyít a világpolitikához, az meg könnyesre röhögi magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!