Valaki el tudná mondani, hogy Magyarország miért ne lépjen ki az Európai Unióból?
A 300ezres tanári fizetést felejtsd már el! Az külföldi angoltanároknak jár privát elitiskolákban, akik a gyűlölt aljas, mocskos, erkölcstelen rothadék USA-ból mennek ki tanítani a "sátán nyelvét" a kínaiaknak...
Egyébként igazad van, Kínának indok sem kell, hogy más országokkal vívjon háborút, lásd. koreai háború majd másfél millió kínai életét tették kockára, hogy a Kim dinasztia trónon maradhasson, de mondhatnánk a nálunk szinte teljesen ismeretlen kínai-vietnámi háborút is.
Tudod mi az erkölcsi különbség Kína és az Egyesült Államok között? Az előbbi mindenféle indok nélkül küldi halálba számolatlanul az embereit, az amerikaiak legalább valóban foglalkoznak minden katonájukkal...
Mellesleg amit te akarsz az államcsíny, nagyon remélem, hogy nem gondolod komolyan, mert ennek az előkészítésért is börtön jár! Tehát jobb ha én nem is kommentelgetek itt többet, mert valaki téged feljelent, akkor járhatok én is bíróságra.
Te ugyanis az állam elleni bűncselekmények közül a kis javaslatoddal megvalósítod:
A hűtlenséget, a hazárulást, és az alkotmányos rend elleni szervezkedést is! Ezért a kérdésért és a válaszaidért kérdező meg merem kockáztatni, hogy például pont az imádott Kínádban börtön járna...
"egy kínai meg több Petőfi verset tud,mint egy magyar."
Dehogy is, én úgy hallottam, hogy mostanság Berzsenyi a divat Kínában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!