Mikor fogja az ellenzék végre abbahagyni ezt a nevetséges diktatúrázást?
A kormány valóban csinál olyan dolgokat amiket demokráciákban nem szokás. Értsd: visszamenőleges törvényalkotás, választási rendszer átírása nekik kedvezőnek, állam túl mélyen beleavatkozik a gazdaságba (manyup, trafikok...).
Persze nincs igazi diktatúra, tehát nem fognak másnap kivégezni azért mert ezt leírtam. De mondjuk egyes munkahelyeken nem is hangoztatnám amit itt leírtam...
Ettől függetlenül a baloldalt nem minősíteném, mert ők nácizmust meg rasszizmust látnak bele mindenbe, és azzal magyarázzák a diktatúrát. Tehát amit most én írtam az nem a baloldalt álláspontja, hanem az enyém.
"Persze nincs igazi diktatúra, tehát nem fognak másnap kivégezni azért mert ezt leírtam. De mondjuk egyes munkahelyeken nem is hangoztatnám amit itt leírtam... "
Egy diktatúra nem attól igazi hogy kivégeznek, hanem attól, hogy az aktuális hatalom bármit megtehet teljesen leszarva a népakaratot. Ezen belül pedig vannak fokozatai, ahol ítélet nélkül ki is végeznek az a totális diktatúra, a magyarországi diktatúra jelenleg ennyire még nem keményített be, de bármikor akár ezt is megtehetné. Azt viszont egyetlen ép elméjű ember sem gondolhatja komolyan hogy itt nincs diktatúra.
Na jó, csak, hogy értelmes választ is adjak...
Majd akkor, ha a hatalmi ágak újra szét lesznek választva.
Szánalmas, hmmm... Kétségbeesett emberek külső szemmel, a hatások alapján tettek egy megállapítást. Vagy a sajtó tette, ők meg felkapták. Olyan emberek, akik rosszat kaptak a vezetéstől, holott rosszat nem tettek. Kétségbe vannak esve! Nekik mindegy, hogy hívják a gyereket!
(Technikailag nem értek egyet a diktatúrázással, véleményem szerint az autokrácia fogalma helyesebb lenne!)
Aki szerint a Fidesz diktatúra és a Jobbik náci, annak halvány lila gőze nincs ennek a két fogalomnak a jelentéséről.
És inkább ,,diktatúrát" mint Mszpt s Dk t!
Diktatúra nincs...
Inkább FIDESZ ÖNKÉNYURALOM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!