Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 29 veszprémi induló ismét a...

A 29 veszprémi induló ismét a fidesz malmára hajtja a vizet az ellenzék megosztottsága miatt?

Figyelt kérdés

szerintem igen.

én nem vok fideszes, de ilyen lúzer ellenzék, aki nem képes összefogni és egy db jelöltet állítani, mit vár???? szerintem már csak emiatt fognak sokan a fideszes jelöltre szavazni....

így 2018-ban sem váltják le a fideszt az fix...megosztott és egymással marakodó ellenzék, aki állítólag a magyarságnak akar jót... hiszi a piszi... ha azt akarnának, képesek lennének az együttműködésre mondjuk.

2015. jan. 20. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
hát már nem azért de ezek ne is váltsák le a fideszt
2015. jan. 20. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
meg van ez szervezve párezer forintért. nem hinném, hogy alapvetően ilyen tök hirtelen ennyien akarnak indulni...
2015. jan. 21. 10:13
 3/4 Endr 72 ***** válasza:

Az ellenzék viselkedése hajtja a FIDESZ malmára a vizet.

Sok hibát,sok marhaságot csinál a FIDESZ,de az lmp,vagy a gyurcsánynál,csak jobb lehet.Magyarul,két rakat sz@rból,inkább a kisebbet választom.

2015. jan. 29. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Fidesz fog nyerni Veszprémben, mert az a város egy fideszes körzet. De azért várjuk meg a végét.
2015. jan. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!