Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha hazudnak, mi lesz itt?

Ha hazudnak, mi lesz itt?

Figyelt kérdés
Sokan megvádolták a Jobbikot azzal, hogy hazudnak, mellé beszélnek. Na, én ezt nem hiszem el, de sokan igen. Belegondoltatok már abba, hogy az a sok csalódott ember mit művelne, ha bennük is csalódna?
2010. febr. 15. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A mondókájukra a demagógia inkább megfelelő szó.

Ha az összes politikusra érted akkor inkább az a kérdés hogy mi lesz ha igazat mondanak (mondanának)?

2010. febr. 15. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Hogy érted a hazugságot meg a csalódást? Most nem fog a Jobbik kormányozni. Hogy derülne ki, hogy netán hazudtak?
2010. febr. 15. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Jobbik szimpatizáns voltam. Mikor hallottam, hogy városunkban az egyik legmocskosabb alak, aki háttérből irányítja a várost tag lett, úgy gondoltam nem közösködöm. Ennyit a Jobbikról.
2010. febr. 15. 20:25
 4/12 A kérdező kommentje:

Akkor is kiderülhet, hogy idő közben hazudtak, az a nagy tömeg kiábrándul belőle... Azért valljuk be, a Jobbik táborához tartoznak a legindulatosabb, legönérzetesebb, legerősebb emberek... Ha valami olyan szivárogna ki, mint pl. Gyurcsány beszéde... Meg még kormányozhat, de ne magyarázatot várjatok már tőlem, inkább akkor nem kell írni, ha a kérdése nem tudunk.

A kérdés az, hogy vajon akkor az a kiábrándult embertömeg mit tenne. Köszönöm.

2010. febr. 15. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Semmit. Beee-beee

A birka mit tesz ha vágóhídra küldik? Semmit

2010. febr. 15. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Akkor majd azt olvassuk itt mindennap hogy Vonát akarják akasztani vagy valami hasonló.
2010. febr. 15. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Sok embernek valóban a Jobbik az utolsó reménye, így óriási felelősség hárul rájuk. Ha a Jobbikból kiábrándulnak, az azt fogja jelenteni, hogy mindenkiből kiábrándulnak. Csesznek majd a politikára, "úgyis mindegyik hazudik". Eleinte még az lesz, hogy lesz egy választás, melyet épp csak érvényesnek lehet nyilvánítani, vagy már azt sem. Ezt majd valaki kihasználja: összeszed egy kisebb fegyveres erőt, és megszerzi a teljhatalmat. Ő gyakorlatilag bármit is teend, az lépés lesz a rendrakás felé, hiszen teljes káoszban kerül hatalomra, ahonnan már nincs lejjebb (max. egy természeti katasztrófa, lásd Haiti példáját).

Nem vagyok jós, de a történelem ismétli önmagát.

2010. febr. 15. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

"Sokan megvádolták a Jobbikot azzal, hogy hazudnak, mellé beszélnek."

Mint minden politikus. Amire kétféleképpen lehet reagálni.

Az egyik reakció az, hogy az ember tudomásul veszi, hogy ilyen a politika, nem fogalmaz meg irreális követeléseket a politikával szemben, hanem értelmes ember módjára gondolkodik a politikáról.

Lehet persze gyerekeskedni is, pl. azt képzelni, hogy Vona egy szent, Morvai egy félisten stb., és ők nem hazudnak, nem, ők nem demagógok, még pénz sem kell nekik, őrájuk nem érvényesek a politika szabályai. Ebből a szemléletből lesz a pofáraesés és aztán a kukagyújtogatás.

"Belegondoltatok már abba, hogy az a sok csalódott ember mit művelne, ha bennük is csalódna?"

Kicsit hisztiznének, aztán a rendőrség feloszlatná a tömeget vízágyúval. Nem nagy ügy.

Hülyeséget csinál a Jobbik, ha továbbra is azt akarja elhitetni a híveivel, hogy ők a szent párt, amely nem korrupt. Ugyanis minden párt korrupt, mert minden pártba befurakodnak haszonleső emberek.

Értelmes, érett ember azonban nem azért szavaz egy pártra, mert elhiszi azt a képtelen mesét, hogy az ő pártja nem korrupt, miközben a többi az.

2010. febr. 15. 20:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Éppen erre gondoltam én is. Mivel a Jobbik sok embernek az utolsó remény, ezért nem mindegy, mit tesznek. Amúgy sem lenne mindegy...
2010. febr. 15. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Semelyikben sem bízom már.Azt a labdát elrúgták.De ezeket nem ismerem így hát egy próbát megér.Mi baj lehet?Más nem minden szar marad.HAHAHA
2010. febr. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!