Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A CBA hogyhogy nyitva tarthat...

A CBA hogyhogy nyitva tarthat ott ahol a sparnak be kell zárni és úgy, hogy még hosszabb nyitva tartással? Miért mondta azt a CBA vezetősége, hogy örülnek a bezárásnak mert így az emberek otthon lehetnek? Akkor ők miért tartanak nyitva mégis?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 14. 13:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ma 15:58

Igen mert hát Orbán és köre olyan rendes. A francokat... Ezek rosszabbak mint a szocik voltak. AZok legalább csendben loptak, ezek megy nyíltan. ha valaki ezt mégis megpróbálja feltárni azt hiteltelenné akarják tenni. És arról már ne is beszéljünk, hogy mi megy az ő demokráciájukba. A Váci polgármester múltkori esete erre egy jó példa.

2015. márc. 14. 16:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem, én a józan észt képviselem amit javaslok mindenkinek..
2015. márc. 14. 16:01
 13/20 A kérdező kommentje:
AMúgy mi megy itt? Ami nem a kormányt élteti oldal és nem nekik engedelmeskedik az mind maga a fertő. De komolyan sokan így gondolják.
2015. márc. 14. 16:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem fertő kedves kérdező, hanem a valóság. Üdv a világban.
2015. márc. 14. 16:06
 15/20 A kérdező kommentje:
Én attól még tudom, de rengeteg fideszes szerint a vezetőink tisztességesek...
2015. márc. 14. 16:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Tisztességesek vagy nem törvényesen megválasztottak, a csendben lopó szoci haverjaid meg sehol sincsenek...
2015. márc. 14. 16:13
 17/20 A kérdező kommentje:
Miért lennének a haverjaim... Már unalmas ez a ha valaki nem fideszes az szoci felfogás. Akkor ezek szerint 8 és fél millió szoci van az országban...
2015. márc. 14. 16:20
 18/20 anonim ***** válasza:
hameg valaki nem habzószájjal azt mondja amit te akkor az biztos vérfideszes...
2015. márc. 14. 16:26
 19/20 A kérdező kommentje:

ÓÓÓ hát nem.

De szoktam olvasni kommenteket híroldalak alatt és ami ott megy az egy vicc. AZok a vérfideszesek akik mindenhogy próbálják kimagyarázni a dolgokat, mikor eléggé egyértelmű. (pl hir24) Ha meg nem megy akkor jön a cikk írójának és az oldal szidalmazása, mert olyat írtak ami nem pozitív színben tűntei fel a fideszt. Na ezek a vérfideszesek és ezeknek érdemes megnézni a facebook fiókját. Végig van lájkolva a teljes kormány tagok és vezető fideszes politikusok oldala. Ezek mellet soknál van ilyen cöf és társai. Meg persze kijelzi a cikk hozzászólásokat és mindegyikben ugyanaz megy: A kormányt tilos szidni. Na ezek a vérfideszesek. Pont a mai nap olvastam olyat aki annyira magyarázta a dolgot, hogy szerinte az 1600 milliárd az 2X több mint a 3000 milliárd. És persze a cikk írója a hülye és tudatlan, hogy szerinte 3000 milliárd az több mint az 1600. Na most ezzel mit lehet kezdeni?

2015. márc. 14. 16:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem kell ezen rugóznod, a fidesz csak egy társaság akik olyan pozícióba kerültek hogy megtehetnek bármit, mert senki nem fogja őket felelősségre vonni, mert ők az istenek.
2015. márc. 14. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!