Ehez mit szóltok? (Fideszesek véleményére is kíváncsi lennék)
Egy váci gimnázium visszautasította a Klik meghívását a március 15-i állami ünnepségre, erre ezt kapták!
Szomrú vagyok :/
Nem ünnepli meg az váci gimnázijum a március 15. :(
^ Egyetértek. :)
(Ráadásul az egyik igazgatóhelyettest ismertem is pár éve, kiváló pedagógus.)
Az említett indexes cikk:
Idézet:
"A Jövő Generációja Egyesület és a másik két aláíró szervezet legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy január elején petícióban kérték a kormányt, hogy vessék ki a netadót, sőt, legyen médiaadó is, amit mindenkinek be kéne fizetnie, akinek van tévéje, rádiója, internettel felszerelt készüléke. De legyen adó azoknak is, akik nem teljesítettek katonai szolgálatot és nem tagjai a polgárőrségnek, meg azoknak is, akik márkás ruhadarabokat vásárolnak."
(Egyszer már olvastam valamelyik idiótaságukat, komolyan nem értem, hogyan lehetnek ennyire sötétek. Most meg találtam egy újabbat: petíció Vida Ildikó támogatásáért...)
Viszont az Index szerint a CÖF nevével visszaéltek. (Utolsó bekezdés.)
Az meg viccnek is rossz, hogy állítólag egy nyelviskola csatlakozik a felhíváshoz. (Szerintem ha elolvasták volna, akkor egyből korrektúrázták volna. Iszonyatos, hogy egyesek mennyire nem tudnak helyesen írni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!