Fideszesek! Valaki elmondaná?
Birkát soha ne kérdezz arról, miért jó pont abban a nyájban lenni!
és ez minden nyáj minden tagjára érvényes, nem csupán a FIDESz nevűre!
Én is nagyon rühellem a Fideszt, nem nagyon tudnék egy pozitívumot sem említeni tőlük, negatívumot viszont annál inkább.
Viszont kedves kérdező, a konkrétan leírt problémáddal nem nagyon értem meg. A vasárnapi bezárás az oks, nem arról beszélek. De tudatlanul vállalkozásba kezdeni felelőtlenség. A könyvelést ki csinálta? Hogy lehet az, hogy nem tudtátok, hogy adót kell fizetni? És a késedelmi büntető kamatról is szerintem mindenki hallott már. (Amúgy a mindenkori jegybanki alapkamat kétszerese.) Nagyon régóta görgethetitek azt a tartozást. Amikor kiderült, hogy kell fizetni, kértetek részletfizetési lehetőséget, fellebbeztetek? Megállapodás után már nincs büntetőkamat, ha jól tudom. Ezt most is megtehetnétek talán. Valami itt nagyon sántít. Azért azt remélem, tudod, hogy kell nyugtát adni, mert bünti lehet, ha lebuktok, meg nem csak azért!
Tényleg baromira rühellem a Fideszt, de az igazságot és az objektivitást viszont fontosnak tartom. Az esetetekben (mivel a férjed nagyon jól keresett, te meg gondolom átlagon alul) jóval kevesebb mint 40%-ban okolható a Fidesz az életszínvonalatok csökkenéséért.
Tény viszont, hogy nem könnyű egy megszokott életszínvonalról rosszabba átszokni. Meg kell tanulni spórolni, mások is vannak, akik hárman élnek 110.000-ből. Nem látom, hogyan éltek, nem török pálcát a fejetek felett, de sokan meg tudnak lenni kocsi nélkül tömegközlekedéssel, hogy egyet mondjak. Nem akarlak spórolásból kioktatni főleg kéretlenül és látatlanul nem.
Igazat adok, hogy nehéz és kellemetlen, de sokan vannak nálatok rosszabb helyzetben is.
És hidd el, hogy minél szegényebb valaki, annál nagyobbat rúg bele a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!