Ha Gyurcsány anno bevallotta, hogy hazudnak az miért volt akkora baj?
Nem vagyok semmilyen párti,csak az érdekel ha ő bemerte vallani,hogy hazudnak azon miért lázadtak fel az emberek?
Hiszen mindegyik Politikus hazudik csak ők nem vallják be..
Az tök mindegy hogy be vallota vagy nem..
Az az érdekes,hogy akkor kitudtak menni az emberek..
Oké hazudtak na de melyik politikus nem azt teszi??
Kiszivárgot..na és?Mi történt utánna?...
Ez most olyan mint ha Orbán elszólná magát,hogy bármit megtehettünk,hísz k...a hülye ez az ország mert a szemük elött csinálunk mindent és ők ezt elfogadják..:)
Ezt csupán úgy értem,hogy lássák,hallják és tapasztalják az emberek de semmi..de akkor elég volt egy hangfelvétel és az lett ami...
Hát ez elég érdekes.
11-es
Nem arról van szó,hogy nem tudom hogy mi a baj a hazugsággal,hanem hogy nincs olyan politikus aki véleményem szerint tartaná a szavát.
csak Gyurcsányék azt mondták előtte hogy dübörög a gazdaság, aztán meg bevallotta hogy nagy sz@@@rban vagyunk.
Másrészt minden hazugságot el szoktak nézni az emberek hogy ha jól zötyög a ország szekere. De sajnos Gyrcsaányi korszaknak egy 20 milliárd eurós hitelcsomag lett a vége és még sokáig lesznek következményei.
És ez alól az sem menti fel őket hogy Orbánék sem remekelnek igazán... Az akkor ott nagy lehetőség lett volna a gazdaság meglódítására. Szlovákiában 8%os volt a gazdasági növekedés. Ez az emberek nagy problémája Gyurcsánnyal
Még, hogy bevallotta? :D
És az volt a baj, hogy nem mondott le utána hanem még "szakértett" ami nem tett jót az országnak, nem hiába zavarta el a saját pártja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!